(VIDEO) KIDAŠ LEPOTICE: Pevačica zapušila usta svima

Autor:

Zabava

26.10.2020

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ksenija Knezević, jedna od tri prelepe članice populatne grupe "Hurricane" snimala se dok je svirala na klaviru i pevala poznatu pesmu Bruna Marsa.

RepublikaFoto: youtube.com/Novo jutro
Ksenija Knežević

Za neke sasvim neočekivano, prelepa plavuša je briljirala i glasom i stasom u kućnoj  atmosferi, tako da je pokazala da nema mesta pričama da ovaj trio neko gura i da za njih rade drugi da bi na sceni toliko plenile. 

Snimak koji traje tri minuta i sedamnarat sekundi objavila je na Instagramu i oduševila pratioce nesvakidašnjim talentom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#exercise#piano @hurricane_official

A post shared by Ksenia (@ksenia.knezevic) on Oct 25, 2020 at 11:42am PDT

"Kidaš lepotice", "Jedina i najbolja", "Ovakav talenat se rađa samo jednom", samo su neki od komentara koih na njenom profilu ima na stotine.

Za desetak sati, Ksenijin snimak je pogledalo više od 40.000 ljudi, a osim glasa hvale i njenu prirodnu lepotu, pošto je na snimku bez mejkapa, u kućnom izdanju.

Takođe, ćerka Nenada Knezevića Kneza dobila je izuzetne pohvale od kolega i koleginica koji cene njene vokalne sposobnosti i muzički talenat. 

Na onom što su čule Kseniji su čestitale i Milica Todorović i Edita Aradinović, kao i talentovani makedonski pevac Daniel Kajmakoski. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading