Luna prvi put u javnosti nakon vesti da je trudna: Otkrila sve o venčanju sa Markom, vraća se muzici!

Autor:

Zabava

25.10.2020

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani otkrila je detalje svoje trudnoće, pa opisala kako su reagovali drugi kada su saznali.

RepublikaFoto: Printscreen
Luna Đogani

Rijaliti zvezda dobiće dete sa Markom Miljkovićem, kog je upoznala u rijalitiju.

"Jako mi prija ovo drugo stanje, ko uživa u tome, a ja sam stvarno ovo želela. Ima stvari koje su se promenile, mučnina, umor, mogla bih da spavam i jedem. Ovo je izgovor, trudna sam, jedem za dvoje. Rekli su mi svi da sam se prolepšala, da mi se u očima vidi da sam srećna... Svi imaju osećaj da je dečak, a ja nemam nikakav", rekla je Luna.

"Vi ne znate mnogo toga, poremetila nam je planove ovo, jer nismo planirali da ja ostanem trudna. Ja sam imala neke probleme, morala sam da čekam i da se pazim, veridba je bila pre svega, pa odmor, gde se zapravo sve i desilo. Venčanje će biti u proleće, ne žurimo, hoćemo da sačekamo da sve bude kako treba. Zdravlje je na prvom mestu... Marko je želeo čak i više od mene. Ja sam čak snimila pesmu, da nastavim muzički posao, ali mi je Bog dao znak da još uvek nije vreme. Možda to čak bude i bolje kao majka da snimim sve", rekla je Luna, pa dodala:

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Luna i Marko

"Još uvek je rano, ne želim da otkrivam detalje. Ja sam osećala da sam trudna, ali sam se plašila da uradim test, a Marko me naterao. Prošlo je 10 dana otkako nisam dobila ciklus, a mama je samo rekla: 'Kako bih volela da rodiš bebu.' Mi smo se pre toga viđale, ona je samo to tada pomenula, a ja sam joj rekla da ću uraditi test. Tu sam uradila test, u restoranu sa majkom, otišla sam kući. Mama je plakala, ja sam bila zbunjena."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Iva

25.10.2020 17:49

Srecno Luni i Marku.

Odgovori 2 10
Toma

26.10.2020 13:14

Luna samo sa ocem i majkom može nešto da uspe u nastupima. Sama ne, jer nema glas za pevanje.