Veliki povratak: Prvo televizijsko pojavljivanje Adel posle mnogo godina - GLEDAOCE OPČINILA NESTVARNOM LEPOTOM!

Autor:

Zabava

25.10.2020

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanska pevačica Adel ponovo je pokazala svoj zapanjujući gubitak kilograma kada se sinoć pojavila u ulozi voditeljke popularne američke humoristične emisije SNL (Saturday Night Live).

RepublikaFoto: Youtube.com/SNL
Adel

Tridesetvogodišnja muzička zvezda mikrofon je, umesto za muziku, koristila za komediju tokom legendarne serije skečeva gde se našalila o tome kako izgleda ''malo drugačije''. 

Prelepa pevačica našalila se da je ''ponela samo svoju polovinu'' iz svog rodnog Londona u Njujork, gde se SNL snima.

Adel je zračila svojim prelepim osmehom kada je stupila na scenu u maloj crnoj haljini koja je istakla njene obline. Haljinu je uparila sa crnim čarapama koje su isticale njene zategnute noge i štiklama. Svoj glamurozan izgled upotpunila je prepoznatljivom plavom kosom blago uvijenom u talase.  

U uvodnom monologu, prokomentarisala je svoje medijski visoko ispraćeno fitnes putovanje: ''Videla sam puno komentara o tome zašto sam ja samo voditeljka večeras, zašto nisam muzički gost i slične stvari''. Dobitnica Gremija je zatim nastavila: ''Za to postoji nekoliko razloga. Prvo, moj album još nije gotov. Drugo, previše sam uplašena da radim oboje''.

Britanska lepotica zatim je govorila o svojoj fizičkoj transformaciji. ''Znam da izgledam veoma, veoma drugačije od kad ste me poslednji put videli. Ali zapravo, zbog svih ograničenja kovida i zabrana putovanja... Morala sam puno da putujem i mogla sam da dovedem samo svoju polovinu. I ovo je polovina koju sam odabrala'', rekla je s osmehom u kameru. 

Svoj prvi monolog završila je iskazujući zahvalnost onima koji su nastavili da rade na frontu globalne pandemije izazvane koronavirusom. Takođe posebno se zahvalila radnicima s frona koji su se nalazili u publici.

''Kažu da kada dođete u Njujork ostavite delić svog srca. Tako ja svoje predajem vama, zahvaljujem vas se i blagosiljam vaše duše''. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading