OTKRIVAMO! Pevačica krije novu ljubav sa saradnikom Vuka Jeremića: Edita u vezi sa oženjenim političarem!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi izabranik pevačice Edite Aradinović je predsednik Narodne stranke u opštini Vračar i bliski saradnik Vuka Jeremića Andrej Bajec.

Foto: e-stock
Edita Aradinović

Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, pevačica i političar već nekoliko meseci uživaju u ljubavi, koju ona krije od očiju javnosti, a prema našim saznanjima, najveći razlog jeste to što je njen partner još uvek zakonski oženjen.

- Edita i Andrej su se upoznali preko zajedničkih prijatelja i ubrzo su uplovili u vezu. Odlučili su se da vezu kriju od očiju javnosti zato što je Bajec još uvek zvanično u braku, ali sa suprugom ne živi pod istim krovom. Pored toga, sinu nije predstavio novu izabranicu i to je jedini razlog što se kriju - govori dobro obavešten izvor Srpskog telegrafa i dodaje:

- Nakon što su ih nedavno uslikali paparaci na njenom nastupu, Andrej je okačio njihovu zajedničku fotografiju, ali su ostali pri stavu da ne pričaju javno o vezi ni jedno ni drugo dok se on ne razvede i ne upozna sina sa njom. Edita je pored njega veoma srećna, svakodnevno je obasipa pažnjom i daje joj podršku. Aktivno učestvuje u njenoj karijeri i pomaže joj u svemu.

Foto: facebook.com
Andrej Bajec

Kako dalje saznajemo, Andrej je sin nekadašnjeg načelnika Kliničkog centra, koji je za vreme vladavine Dragana Đilasa bio na toj funkciji. U medijima se njegovo ime dovodilo u vezu sa malverzacijama u građevini.

Naime, u zgradi gde stanuje bespravno je srušio krov i sagradio 200 kvadrata, zbog čega se protiv njega vodio postupak. Upućeni tvrde da je Bajec jedan od suvlasnika privatne klinike Belmedik, koja slovi za jednu od najelitnijih u Beogradu.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo pevačicu, koja nije želala da komentariše naša saznanja.

- Nemam nikakav komentar i hvala puno na pozivu - rekla je kratko pevačica.

Pre Bajeca bila u vezi sa bratom vođe navijača Partizana

Jedina veza o kojoj je Edita Aradinović javno pričala bila je sa Nikolom Vavićem, rođenim bratom vođe navijača "Alkatraza" Aleksandrom Vavićem.

Pevačica je u ovoj vezi uživala tri godine, a bila je uz njega i tokom teških dana, kada je Nikola bio iza rešetaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading