PODLEGAO POVREDAMA: Preminuo Aleksandar Šarac

Autor: Republika

Hronika

26.10.2020

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Šarac, na koga je prošle subote pucano u beogradskom Ušću, preminuo je, saznaje Republika.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ/printskrin
Aleksandar Šarac

Lekari Urgentnog centra borili su se za njegov život punih devet dana. On je bio u indukovanoj komi, ali jutros je konstatovana smrt.

Podsetimo, muškarac Lazar I. (23) osumnjičen je za pokušaj ubistva Šarca, a delo će sada biti prekvalifikovano.

Aleksandar Šarac je postao poznat široj javnosti posle hapšenja 2017. godine zbog pljačke juvelirnice u Milanu 2016. godine zajedno sa Urošem Ivkovićem.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Njega su Italijani proglasili članom ozloglašene bande "Pink Panter", a italijanska policija pustila je i snimak cele pljačke. Iako uhvaćene pink pantere čekaju drakonske zatvorske kazne, odlazak Aleksandra Šarca na robiju se odužio, pa izgleda da su drugi članovi bande pomislili da je možda sklopio neki dogovor sa italijanskim vlastima, koji je podrazumevao i odavanje informacija o pink panterima.

Muškarac Lazar I. (23) koga su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom danas identifikovali kao osumnjičenog za teško ubistvo u pokušaju nad Aleksandrom Šarcem (35), od ranije je poznat policiji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading