Sinu je bilo najteže: Mina Lazarević kroz suze o nasilju koje je preživela od supruga!

Autor:

Zabava

19.10.2020

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Mina Lazarević (45) je pričala o najtežim trenucima u životu, a nimalo joj nije bilo svejedno da govori o intimi, koju tokom čitave karijere u javnost iznosi "na kašičicu".

RepublikaFoto: Printscreen
Mina Lazarević

Mina je u emisiji "Preživeli" na televiziji K1, između ostalog, iznela detalje o razvodu od bivšeg supruga, baletskog igrača Gorana Stanića, koji ju je pre nekoliko godina pretukao.

- Nekada brakovi nisu rasturani zbog toga što je tradicija uvek bila na prvom mestu, pa je bila sramota. Tradicija je u prošlom veku prekinuta. Sada, kad se neko razvede, pomisliš: "Ja ne znam ni šta su tražili zajedno". Kako će svako u tome da se ponaša, to je već individualno, to ne možeš da znaš na početku - kazala je ona.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Mina Lazarević

Na pitanje kako je njen stariji sin, kog je Mina dobila iz zajednice u kojoj je bila pre braka sa Goranom, reagovao na sve ono što se dešavalo između nje i Stanića, imala je spreman odgovor.

- Pa, burno je reagovao. On je stariji. Normalno je da drugačije doživljava sve. Ali... Mislim, šta da ti kažem... - kazala je Mina, kojoj je tada nestalo reči, pa nije mogla da nastavi da priča na tu temu, dok su joj se oči napunile suzama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K1 (@k1televizija) on Oct 19, 2020 at 12:52am PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nedim

20.10.2020 09:11

Kažu da je dovoljno 2 godine da se vidi kakav je partner odnosno partnerka i ima li tu hemije?Baletski igrači ne bi trebali da budu agresivni prema devojkama i ženama ,sad svako ima svoju priču.Baletani su obično senzibilne i osetljive osobe imaju osećaj za pokret i ritam kako bi inače dočarali likove u baletima.Sukob sa ženom može se rešiti i bez batina.