Poslednja vest: Tijani Ajfon je upravo određena ova kazna?!

Autor: Srbija danas

Zabava

29.05.2020

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata srpska starleta Tijana Maksimović zvana Tijana Ajfon, koja je uhapšena juče u vikendici u Suvom Polju nadomak Bijeljine, procesuirana je sinoć Tužilaštvu Bosne i Hercegovine sa još 15 lica.

RepublikaFoto: youtube.com/BN TV
Tijana Ajfon

Nakon ispitivanja osumnjičenih osoba, postupajući tužitelj Odjela III Tužiteljstva BiH, uputi će prema Sudu BiH prijedlog za određivanje mere pritvora od 30 dana za ukupno 7 osumnjičenih.

Mera pritvora predložena je za osumnjičene: Ć.Z. rođenom 1989. godine u Bijeljini, T.M. rođenom 1992. godine u Bijeljini, P.S. rođenom 1986. godine u Tuzli, K.D. rođenom 1992. godine u Sarajevu, Š.S. rođenom 1995. godine u Bratuncu, T.M. rođenoj 1992. godine u Rumi i V.Ž. rođenom 1984. godine u Bijeljini.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Osobe koje su lišene slobode u policijskoj akciji kodnog naziva “Kristal”, osumnjičene su za kaznena dela udruživanja radi činjenja kaznenih dela, međunarodnog vrbovanja radi prostitucije, krijumčarenje osoba, omogućavanje uživanja opojnih droga i neovlašteno držanje oružja i streljiva.

S obzirom da je tekom istrage utvrđeno da su državljanke Srbije, kao i deo osumnjičenih ilegalno ušli u Bosnu i Hercegovinu, bez provedenog postupka zaštitnih mera od pandemije Covid 19, zatražena je trijaža i zdravstvena provera osoba lišenih slobode i dovedenih u Tužiteljstvo BiH.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading