Dejanu Panteliću ćerka i sin oboleli od dijabetesa: Lana došla kod oca u emisiju, a njena poruka će vam naterati suze na oči!

Autor:

Zabava

14.11.2019

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Pantelić otkrio je da se njegova deca bore sa dijabetesom, a ugostio je ćerku Lanu.

RepublikaFoto: youtube.com/RTS Tako stoje stvari - Zvanični kanal
Dejan Pantelić...

Voditelj je napunio 50 godina, a danas je ujedno i Dan borbe protiv dijabetesa. Lana Pantelić je otkrila kako se bori protiv dijabetesa, pa i kako su deca u školi prihvatila njenu bolest.

- Nisu mislili da mogu da im prenesem, nisu se plašili, bilo im je interesantno jer nikada nisu to videli, nisu ni znali pojam dijabetesa, a onda sam im ja objasnila - rekla je Lana, pa se nadovezao njen otac.

- I Lana i moj Vukašin imaju sreće, ali dosta dece imaju problem sa zadrikivanjem. Nema loše dece, ima samo loših roditelja, moramo da edukujemo roditelje - izjavio je Dejan, pa je Lana pokazala i insulinsku pumpu koju koristi kao dijabetičar, a apelovano je da se deci daju i nove pumpe zatvorenog kruga koje same regulišu nivo čećera u krvi i koje bi im olakšale život.

- Treniram tekvondo, nosim pumpu i kada ima takmičarske dane. Bez pumpe mogu da budem sat i po, dva, i na bazenu i na moru. Za sve moje drugare i drugarice imam poruku: "Nemojte da se plašite i nemojte da krijete! Evo ja otvoreno pričam i ponosna sam na sebe, mog brata Vukašina, tata Dekija i mamu što pričamo o tome i podižemo svest - izjavila je ona u "150 minuta".

RepublikaFoto: Arena Sport
Dejan Pantelić...

- Ne znam da li se sudbina poigrala sa našim života ali zamislite da imate rođendan na Svetski dan dijabetsa, a imate kod kuće dvoje dece koji imaju dijabetes. Ono što ja hoću da poručim roditeljima bez obzira što je knedla uvek u grlu kada je u pitanju ovaj današnji dan - jedini način da se borimo je da im vratimo osmeh na lice - priznao je Pantelić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading