Goca Tržan šokirala priznanjem: Imala sam se*s 12 puta za jedan dan!

Autor: A.P.

Zabava

31.10.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Goca Tržan ispričala je preksinoć na televizoji, bez zadrške, da je u toku jednog dana čak 12 puta imala seksualne odnose, ali ne sa sadašnjim suprugom mlađanim bubnjarom Radomirom Novakovićem.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Goca Tržan

Iako je u prvi mah pevačica rekla da je idiotsko pitanje koje joj je voditeljski tandem namenio u emisiji "Amidži šou", posle toga sve u studiju zapanjila odgovorom.

Voditeljka Tijana Milutinović pročitala je Goci pitanje: "Koliko si najviše puta vodila ljubav u vremenskom periodu od 24 sata", ali se odmah ogradila da se zna da voditelj ne postavlja takva pitanja.

Na drugoj strani, Ognjen je na svoj način omekšavao Tržanovu kako bi ipak odgovorila na škakljivo pitanje i krenuo je da licitira od četiri i, kako se brojka povećavala, Goca je smekšavala. Domaćin emisije je onda dodatno ohrabrio pevačicu rečima: "Pa ti si žensko, moš kol'ko hoćeš." Ona se grohotom nasmejala i tada otkrila da je davno postavila rekord.

RepublikaFoto: youtube.com/Pinkove Zvezdice
Goca Tržan

- Pa dobro kad sam bila mlađa - smejući se je nagovestila, pa je usledilo i priznanje.

- Dvanaest puta - i time je šokirala sve u studiju, ali i gledaoce ispred TV ekrana.

Amidžić je kao u neverici nastavljao da prikuplja informacije o Gocinom rekordu, pa je rekao: "Dovedite mi tog gospodina, koji toliko puta može." Goca je tada decidno rekla da je u pitanju njen bivši koji je znatno stariji od nje.

- Sad je to mator čovek i verovatno ne može toliko - zaključila je Tržanka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

31.10.2019 12:03

A sa koliko muškaraca? To nije kazala.

Odgovori 11 0