Rodbinske veze na estradi: Za njih nikada ne biste rekli da su u srodstu!

Autor: alo.rs

Zabava

15.09.2019

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznate ličnosti imaju mnogo rodbine na estradi, a mnogi ne znaju ko je sve kome u srodstvu.

Foto: instagram.com/baki_b3_official
Gagi sa Lunom, Bakijem, Adamom

Jedna od najintrigantnijih porodica u proteklih par godina su zasigurno Đoganijevi. Uvek je bilo poelmika ko je kome šta, pa da razjasnimo.

Đole i Gagi Đogani su rođena braća. Njih dvojica imaju još jednog brata Darija, koji je otac Adama Đoganija, i 4 rođene sestre.

Gagi Đogani sa bivšom suprugom Anabelom ima ćerku Lunu, dok Đole ima iz braka sa Slađom Delibašić 2 ćerke - Silviju i Marinelu, a iz braka sa Vesnom ima sina Adrijana. Ono što mali deo javnosti za je da je Silvija glumila kafansku pevačicu u filmu "Vrati se, Zone" iz 2016. godine, dok se Marinela oprobala u muzičkom takmičenju "X faktor".

Ostao je još jedan član Đogani porodice, a to je Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3. Većina ljudi misli da je on rođeni brat Gagija i Đoleta, međutim oni su mu stričevi. Ono što je jedna velika zabluda javnosti je da je Sani Trik FX u rodbinskoj vezi sa porodicom Đogani. Oni nisu ni u kakvom krvnom srodstvu.

RepublikaFoto: instagram.com/in_memoriam_ksenija_pajcin
Ksenija Pajčin

Tragično nastradala pevačica Ksenija Pajčin i Mirko Pajčin (Baja Mali Knindža) su brat i sestra od strica! Malo je poznato javnosti da joj je Baja posvetio i pesmu "Spavaj kraljice".

Dragan Bjelogrlić ima čak 2 sestre na srpskoj javnoj sceni. Jedna od njih je svima dobro poznata pevačica Zorana Pavić, dok je druga glumica Marina Vodeničar, koja je imala zapaženu ulogu Smilje u seriji "Senke nad Balkanom".

Srpska glumica Katarina Žutić ćerka je poznatih roditelja - Svetlane cece Bojković i reditelja Miloša Žutića.

Rođena sestra Ivice Dačića danas nije deo javne scene, ali se u mladosti bavila glumom i imala zapaženu ulogu sekretarice Zorice u seriji "Porodično blago".

Srpska popularna glumica Tamara Dragičević ima brata Miodraga Dragičevića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
BACO

15.09.2019 16:03

Намножили се. Ни они се међусобно не познају.

Odgovori 18 0
Vesna

17.09.2019 12:30

Ko će to sve zapamtiti. Baš me nije briga.

Odgovori 11 0