(FOTO) Proslavila 25. godina karijere: Jovana Tipšin okupila pola estrade!

Autor:

Zabava

09.07.2019

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Jovana Tipšin sinoć je gala proslavom na jednom splavu proslavila 25. godina muzičke karijere, kao i izlazak best off duplog albuma sa tri nova singla i tri nova spota.

Foto: Privatna arhiva
Jovana Tipšin...

Iako se iste večeri održavalo nekoliko estradnih događaja ona je uspela da na jednom mestu okupi pola estrade. Veliki broj zvezda došao je da zajedno sa Jovanom proslavi njen jubilej.

Pevačica ih je sačekivala u crnoj haljini na rese koja je naglašavala njenu savršenu liniju. Već oko dvadeset časova počele su da pristižu kolege.

Među prvima je pristigla Snežana Đurišić sa dečkom ginekologom Vanjom Miloševićem koja je bila prilično raspoložena za veselje.


Odmah posle nje došle su Mina Kostić i Nataša Đorđević, Maja Marijana, Branka Sovrlić, voditelj Zoran Pejić Peja, Sanja Đorđević sa ćerkom Ivanom, Jellena, Seksi Sandra, Igor X, Zoran Jagodić Rule, Beki Bekić, Boban Rajović, Suzana Mančić,harmonikaš Aleksandar Sofronijević, Miki Mećava, kompozitor Dragan Brajović Braja i mnogi drugi i sveta showbizza. 

Jovana je presekla slavljeničku tortu, na video bimu su prikazani spotovi, a onda je pevačica otpevala pet svojih najvećih hitova, i najavila veliki žurku koja je potrajala do sitnih sati, dok su se zvezde estrade smenjivale za mikrofonom.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading