Oglasila se Tanja Savić nakon vesti da joj je suprug na odvikavanju od droge: Rešićemo to!

Autor: Kurir/Alo

Zabava

09.07.2019

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Informacija da se suprug Tanje Savić, Dušan Jovančević leči od droge mnoge je šokirala, a pevačica se oglasila preko svog PR tima.

RepublikaFoto: instagram.com/tanja_savic_private
Dematovala pisanja medija... Tanja Savić i Dušan Jovančević

- Nemamo nikakav komentar i nećemo se oglašavati povodom toga. Rešićemo to na način na koji treba da se reši - rekli su iz pevačicinog PR tima i negirali celu priču:

- Naravno da nije istina.

Kako prenose beogradski mediji Dušan je smešten na kliniku specijalizovanu upravo za bolesti zavisnosti. Detalje njegovog lečenja ispričao je, navodno, izvor blizak pevačici.

- Tanja je insistirala na lečenju. Zbog droge su često imali probleme, ona to više nije mogla da podnese. Budući da je Dušan bez previše ubeđivanja pristao na lečenje, proces je brzo započeo i evo traje već nekoliko nedelja - kaže naš sagovornik i opisuje kako izgleda terapija kojoj je podvrgnut Jovančević.

RepublikaFoto: instagram.com/tanja_savic_private
Ponovo ima probleme u privatnom životu...? Tanja Savić

- U Dušanovom lečenju ima nekoliko faza, nisam stručan s terminima pa ne mogu da detaljno objasnim. U pitanju je nekakvo čišćenje organizma od narkotika, čišćenje krvi, detoksikacija organizma, zatim audio-video terapija kojom se zavisniku stvara averzija prema drogi, farmakološka terapija, to znači da će piti lekove, ali i razgovori s psihijatrom. Mora da se uspostavi normalan san, apetit, metabolizam, imunitet, a onda sledi sagledavanje realnosti, uočavanje svojih grešaka. Na kraju mu se ugrađuje blokator, pa droga više nema nikakvo dejstvo ukoliko Dušan krene da je konzumira, ili mu se sloši - kaže izvor.

On dodaje i da je Jovančević u obavezi da nakon vremena provedenog na klinici, što je u proseku dva do tri meseca, redovno da se javlja psihijatru i da dolazi na razgovore. Inače, otkrio nam je i da Tanja svog supruga redovno posećuje, zajedno s decom.

- Dva puta nedeljno su dozvoljene posete, a Tanja dolazi redovno. Vodi i sinove kako bi viđali tatu, a pošto je to dobro opremljena klinika, deci nije dosadno. Dušan tamo ima svoj apartman, ali i razne aktivnosti - bilijar, bazen, pa se dečaci igraju s njim - kaže izvor.

Prvi put se Tanjin suprug dovodio u vezu s narkoticima još 2016, kada je Bane Đokić, Savićkin tadašnji PR, objavio prepisku s Dušanom. U njoj se jasno videlo da Jovančević traži od Đokića da mu donese kokain.

- Je l’ imaš nekoga da mi donese tri grama, hajde častiću 50 evra ko donese. Je l’ imaš nekog? - pitao je Tanjin muž, na šta je dobio negativan odgovor.

- Ma odakle mi, je l’ si pametan? Stvarno nemam koga da zovem, niti sam zvao dosad - rekao mu je Bane.

Foto: Prntscrin
Prepiska koja je isplivala 2016. godine...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading