Ivan Milinković : Solo karijera kao izazov!

Autor:

Zabava

30.05.2019

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najprepoznatljivijih vokala na muzičkoj sceni Ivan Milinković, publiku je ovih dana obradovao sa dve nove numere, kao iskorak u solo muzičke vode. Ljubitelji raskošnog glasa ovog pevača, u prilici su da čuju numere koje su prepoznatljivog muzičkog kvaliteta, ali ipak u novom ruhu.

RepublikaFoto: Ivan Radosavljevic Shume

Prva pesma ,, Ibar ust’o protiv brega“, u startu me je asocirala na angažovanje trubačkog orkestra, te je saradnja sa Dejanom Petrovićem i Big Bendom bila zagarantovana, kaže Ivan  za ,,Republiku”.  Za pesmu koju prati autentična ekranizacija,  muziku je uradio Dragan Nikolić, na tekst Ivana Karaklića, uz aranžman Peđe Stojkovića. Tradicija, prepoznatljiva boja glasa i trubači, vrlo brzo našli su put do srca slušalaca.

Da je u pitanju ozbiljan muzički iskorak, Ivan pokazuje saradnjom sa  poznatim autorima, tvorcima velikih hitova,  Dušanom Bačićem i Bojanom Dragojevićem. ,,Svenuće dunje”, pesma je koja predstavlja modernu verziju sevdaha, koja je rađena ciljano, kao pop numera obojena zvucima harmonike.

RepublikaFoto: Ivan Radosavljevic Shume

- Želim da se publici predstavim kao solista, da raskoš muzičkih potencijala podelim sa svima onima koji vole moj način pevanja, da žanrovski različite pesme uselim u  srca ljubitelja muzike - dodaje Ivan .

Nema sumnje, na Ivanov glas ne može se ostati ravnodušan. Sigurni smo, da će nove numere sa prepoznatljivom emocijom, biti pesme koje će se u budućnosti pevati i koje će publika svih uzrasta voleti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading