Vesna se posvađala sa Nikolijom i Reljom!

Autor:

Zabava

28.03.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolija Jovanović i Vesna Zmijanac nedavno su se žestoko sukobile, nakon čega se pop zvezda spakovala i sa suprugom Reljom Popovićem i ćerkom Reom iselila iz stana na Vračaru, koji je u vlasništvu njene majke.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Vesna Zmijanac

Kako Srpski telegraf saznaje, pop zvezda se sa porodicom skućila u jednom iznajmljenom stanu, koji je dosta skromniji od onog u kom su donedavno živeli.

- Nikoliji je smetalo to što Vesna često dolazi i to nenajavljena. Znala je da bude s njima čitav dan jer je uživala u igri sa unukom, ali s druge strane, to je remetilo njenu i Reljinu intimu. Prvo je pokušala lepo da joj skrene pažnju, a kako Vesna nije kapirala, rekla joj je da proredi dolaske kod njih. To je Vesnu veoma uvredilo, zbog čega je viknula na Nikoliju da ne zaboravi da oni žive u njenom stanu i da ona kod unuke može da dođe kad poželi - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Nikolija Jovanović i Relja Popović

- Nikoliju je ta majčina rečenica toliko uvredila da joj je rekla kako će gledati da se brzo isele. Sa Reljom je za nekoliko dana našla dosta skromniji stan, ali dovoljno velik za njih troje. Gotovo u jednom danu su prebacili sve stvari i prešli u novi dom, koji su i uredili po sopstvenom ukusu.

Vesna ulagala u nekretnine

Vesna Zmijanac sav zarađen novac tokom karijere uložila je u nekretnine. Tako, pored stana u kom su živeli njena ćerka i zet, folkerka poseduje još dva u Beogradu, ali i kuću na Bukulji. Pored toga, Vesna je pre nekoliko godina pazarila i luksuznu nekretninu u Atini, gde, kako ističe, često odlazi na odmor.

Kako dalje saznajemo, Nikolija i Relja su upisali ćerku u obližnji vrtić i vrlo brzo su se prilagodili novoj sredini. Upućeni tvrde da stan koji su iznajmili nije trajno rešenje nego da pop zvezda i reper užurbano tragaju za nekretninom koju će da kupe, a koja će biti njihovo porodično gnezdo. S druge strane, Vesna će svoj stan oglasiti za izdavanje.

RepublikaFoto: instagram.com/vesnazmijanacofficial
Vesna Zmijanac

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Nikoliju, kao i Relju, ali do zaključenja broja nisu bili dostupni. Kada smo pozvali Vesnu za komentar, ona se samo nasmejala i poželela nam prijatan dan.

Podsećanja radi, Nikolija i Relja preselili su se u stan kod Zmijančeve nakon što je pop zvezda na svet donela ćerku Reu. U početku je i sama isticala da joj majčina pomoć mnogo znači, te da je Vesna brižna i posvećena baka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading