Kaja umalo nije umrla na liposukciji: Pevačica imala komplikovanu operaciju!

Autor: Z. S. R. - D. L.

Zabava

19.02.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Katarina Ostojić umalo nije izgubila život dok je ležala na operacionom stolu nakon što se podvrgla liposukciju!

RepublikaFoto: instagram.com/kaya_ostojic
Katarina Ostojić

Kako Srpski telegraf saznaje, atraktivna brineta je imala poteškoće u trenutku kad je trebalo da se probudi iz anestezije, pa je zbog oporavka bila prinuđena da ostane tri nedelje u Beogradu.

- Kaja je silno želela da se podvrgne liposukciji i jedva je dočekala dan kada će da ode na operaciju. Doktori su joj presadili delove sala iz stomaka u zadnjicu, a sve se zakomplikovalo kada je Ostojićka trebalo da se probudi iz anestezije. Dok su lekari čekali da se folkerka osvesti, primetili su da nešto nije u redu. Uređaji pored njenog kreveta odmah su pokazali da nešto s njenim organizmom nije kako treba, te su lekari bili prinuđeni da reaguju. Preduzeli su sve neophodne mere da pevačicu na što bezbedniji način probude iz anestezije. Krenuli su da joj daju dodatne doze lekova kako bi joj pomogli da što pre dođe sebi - priča naš sagovornik. Kako dalje saznajemo, u sali u kojoj je pevačica ležala trajala je prava drama više od sat vremena.

Ostojićka se nakon buđenja iz anestezije zabrinula da li je liposukcija bila uspešna

- Komplikacija koja je iznenada nastala dok je Katarina bila operisana okončala se posle borbe doktora koji su više od sat vremena pokušavali da stabilizuju njeno zdravstveno stanje. Na kraju je ipak sve ispalo kako treba, a po povratku iz nesvesnog stanja Kaja nije imala utisak da joj se nakratko slošilo. Najviše ju je brinulo da li je intervencija bila uspešna i da li je krajnji rezultat onakav kakav je trebalo da bude po završetku liposukcije. Doktori su pevačici objasnili šta se dešavalo dok je bila u nesvesnom stanju, ali ona nija dozvolila da je to pokoleba i jedva je čekala da vidi rezultate operacije - priča naš dobro upućen sagovornik blizak folkerki.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading