Sestre Šabana Šaulića kukale pred kapijom, jedna zapomagala: Što ja nisam umrla?!

Autor:

Zabava

18.02.2019

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U porodičnu kuću Šabana Šaulića na Dedinju od juče neprestano pristižu članovi familije, prijatelji i kolege kako bi izjavili saučešće supruzi Gordani, ćerki Ildi i zetu Bojanu Vučkoviću, budući da je sin Mihajlo otputovao sa sestrom Sanelom i zetom Zoranom Batom Mirkovićem u Nemačku kako bi preuzeli telo proslavljenog pevača.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Šaban Šaulić

U kuću pokojnog pevača nedavno su stigle i njegove setre Desa i Zvezdana koje su, ugledavši umrlicu svog brata na kapiji, zajecale.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ, ST/V. LUKIĆ
Sestra skrhana od bola...

Jedan od sestara bila je toliko potresena da je zakukala i iz sveg glasa povikala: "Brate, što ja nisam umrla umesto tebe".

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ,
Jecaji sestara Šabana Šaulića prolamali se ispred porodične kuće pevača...

Iz kuće porodice Šaulić neprestano se čuju jauci, a supruga Gordana od juče je neutešna, kao i ćerka Ilda koju su danas fotoreporteri uslikali vidno uplakanu. 

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Umrlica legendarnom pevaču...

- Sahrana će biti na Novom groblju, a vreme sahrane biće naknadno objavljeno - piše na umrlici, a prema saznanjima domaćih medija, biće obavljena građanska sahrana bez sveštenika ili hodže.

S druge strane, obdukcija tela proslavljenog pevača zakazana je za četvrtak nakon čega će sin i ćerka moći da preuzmu Šabanovo telo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading