Željko podelio tugu: Jovana i ja ne možemo imati više dece!

Autor: 24 sata.hr

Zabava

21.01.2019

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni kantautor Željko Joksimović (46) za medije je otvorio dušu i pričao o svom privatnom životu, te otkrio kako se njegova deca koju ima sa voditeljkom Jovanom Joksimović (37) slažu, kao i da li će biti dodatnog proširenja porodice.

Foto: instagram.com/jjovanajoksimovic
Zaustavili se na troje dece... Jovana i Željko

- Ne možemo više imati dece. Od nas ipak toliko - rekao je Željko. Kao razlog za to što je rekao naveo je da je njegova supruga Jovana imala veoma tešku trudnoću kada je nosila bliznakinje Anu i Srnu.

Podsetimo, Jovana i Željko imaju sina Kostu (rođen 10. aprila 2014. godine), te bliznakinje Anu i Srnu (rođene 2. oktobra 2017. godine).

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Velika porodica...

- Curice stalno brbljaju, Srna više nego Ana, a njihov stariji brat Kosta to je jedva dočekao. Stalno je pitao kad će više pričati, sad ih usmerava jer nemaju baš najbolju ravnotežu. On to kao zna, ali se isto tako i naljuti kad mu se ne maknu s puta dok prolazi - sa osmehom je rekao Željko u istom razgovoru  i otkrio formulu kojom održava savršen brak s Jovanom.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Imaju savršen brak... Jovana i Željko

- Gotovo svaki dan izvedem ženu na večeru. To ne znači da dugo sedimo, ali malo se tada odmorimo od svakodnevne strke i popričamo. Imamo restoran u koji odlazimo, nije bučan i baš uživamo. Ali, naravno, rano se vratimo kući, nikad ne budemo duže od 22 sata - objasnio je Željko, dodavši da Jovana, uprkos njegovim obožavateljkama, nije ljubomorna.

- Nema potrebe za ljubomorom, ona sve to razume. To je normalno, to joj je drago... A s druge strane, i meni je drago što ona to sve tako lako prihvata, mislim da meni ne bi bilo prijatno da je obrnuto - rekao je.

I dok sa atraktivnom voditeljkom ima troje dece, Željko iz prvog braka sa bivšom suprugom Vesnom ima ćerku Minu.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Iz prvog braka Željko ima ćerku Minu...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading