Hajka na Marića! Traže hapšenje voditelja

Autor:

Vesti

04.10.2019

19:00

Milomir Marić moraće da odgovara na pitanje Višeg javnog tužilaštva zbog uvrede koje je izrekao o profesoru Filozofskog fakulteta Danijelu Sinaniju. Komentar o poreklu profesora Sinanija bio je povod da se istraga o Mariću pokrene i na vanrednoj sednici Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM), dok iz Stranke sloboda i pravda Dragan Đilasa i Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića traže žestoku kaznu za glavnog urednika televizije Hepi. Istovremeno, osude su stigle i od javnih ličnosti, dok se na društvenim mrežama gotovo utrkuju ko će osuditi i tražiti goru kaznu za Marića.

Hajka na Marića! Traže hapšenje voditelja

facebook.com/SillyTelly

Komentari (5)

Loading
Vasko

05.10.2019 13:21

Hapsenje voditelja zbog izgovorene reči? Cenzura? Sprave za mučenje? Inkvizicija?

Daca

05.10.2019 19:52

@Vasko - E Vasko, mnogo je važnije šta ćeš napisati nego dati nekom podršku na ovakav način.

VM

05.10.2019 19:26

Evropski sud za ljudska prava daje punu slobodu izrazavanja tako da prof Sinani prije reakcije je trebao da pita nekoga advokata ili profesora što se bavi obavezujucim odlukama Evropskog Suda za Ljudska Prava i ne reaguje na ceste cinične izreke marića....

parkingman

06.10.2019 14:56

@VM - Milomir Marić je vređao profesora po nacionalnoj osnovi mislivši da je Danijel Sinani Albanac i da predaje neke albanske predmete. U toj mržnji jadni Marić ne zna da se profesor izjašnjava kao Srbin i da predaje srpski etno folklor na filozofskom fakultetu. Za Marića je ćutanje majka mudrosti. Marić je klasični režimski bot, koji laže kad otvori usta.

Čarapan

06.10.2019 17:39

Marić je Mariċ koji upada svakom u reč .Gospodin profesor se lepo ,da kaźem domaćinski poneo,ostavio čovek da se Srbende raspravlaju ko je veći Srbin.Svaka čast za profesora.