OPREZ ZBOG MAGLE I VLAŽNIH KOLOVOZA

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

20.11.2017

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Auto-moto savez Srbije upozorio je jutros vozače da budu veoma oprezni u vožnji zbog vlažnih kolovoza, kao i magle i sumaglice koje trenutno smanjuju vidljivost u većem delu Srbije.

RepublikaFoto: pixabay.com
Vozači upozoreni da vožnju prilagode lošim uslovima na putu

Vlažni kolovozi i umereno oblačno vreme sa povremeno slabom kišom u nižim, a u planinskim predelima slabim snegom pratiće vozače tokom celog dana. 

U saopštenju se vozači podsećaju da su, na deonicama na kojima ima snega, leda ili poledice, obavezni da imaju sva četiri zimska pneumatika.

AMS dodaje da je početak radne nedelje doneo nešto veći broj vozila na autoputevima i glavnim putnim pravcima u našoj zemlji, ali i na ulicama većih gradova. 

Prema poslednjim informacijama dobijenih od Javnog preduzeća "Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama.


Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, zadržavanja za putnička vozila nisu duža od 20 minuta.

Često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske, tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading