Podneta krvična prijava: Čedi preti višegodišnja robija!

Autor:

Vesti

26.08.2020

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv Čedomira Jovanovića, lidera LDP, podneta je krivična prijava zbog nanošenja lakih telesnih povreda, ali i pokrenuta dva prekršajna postupka zbog kršenja samoizolacije, saopšteno je juče iz Trećeg osnovnog tužilaštva. Za ovo delo je inače zaprećena kazna zatvora do tri godine.

RepublikaFoto: Tanjug
Čedomir Jovanović

- Čedomir Jovanović saslušan je zbog spornog događaja u policijskoj stanici Novi Beograd i naloženo je da protiv njega bude podneta krivična prijava zbog nanošenja lakih telesnih povreda, a podnete su i dve prijave nadležnim organima zbog kršenja mere samoizolacije iz Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti, saopšteno je juče iz Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu.

 

Jovanović je 20. jula, po izlasku iz bolnice, dok je trebalo da bude u samoizolaciji, fizički napao vlasnika Fiziocentra Žarka Ivkovića i tukao ga reketom po glavi i rukama. Nekoliko dana kasnije, nasrnuo je i na pravnog predstavnika vlasnika Fiziocentra Dejana Dubajića. Do spora je došlo kada je supruga lidera LDP Jelena Jovanović prestala da plaća zakup u Fiziocentru, pa joj je Ivković zabranio ulaz.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
perica

27.08.2020 19:11

Dace dragi Bog da se otvori pitanje "el-ceda" a pred pravi sud utvrdi istina o delima Jovanovica pa po zasluzi !