NAPREDNJAK MARKOVIĆ RASTURIO BOŠKA: Ostaje nejasno zašto Obradović reciklira laži protiv državnog vrha

Autor: Tanjug

Vesti

27.03.2020

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Aleksandar Marković izjavio je danas da su kod lidera Dveri Boška Obradovića jasne mnoge stvari, ali da ostaje nejasno zašto ponavlja iste, reciklirane laži protiv predsednika Srbije i državnog vrha, i to u situaciji u kojoj su svi okrenuti jednom cilju - borbi protiv epidemije korana virusa.

RepublikaFoto: Lična arhiva
Aleksandar Marković

Marković navodi da Obradović po ko zna koji put iznosi iste laži, spinove i zamene teza i dodao da se "zna i zašto to radi".

- Znamo da mu smeta hapšenje narko-dilera i kriminalaca, pogotovo onih povezanih sa Savezom za Srbiju. A u proteklim mesecima uverili smo se da i te kako imaju veze s narko-dilerima, od Dabovića, preko kuma Tocila, do Novaka Filipovića - naveo je Marković.


On je ocenio da je razlog za napade na predsednika i državni vrh upravo taj što možda zna da su i Aleksandar Vučić i svi drugi državni funkcioneri maksimalno posvećeni odbrani građana i države, pa misli da mu je šansa da upravo sada prikupi neki jeftin politički poen.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Darko78

27.03.2020 19:31

Definitivno nisu momenti za ovakve teme.

saska

27.03.2020 19:54

Od Boska ne ocekujem nista pametno pa cak ni u ovakvoj kriznoj stuaciji

Zlatko

27.03.2020 21:04

Obradović nema mentalni kapacitet da shavti ozbiljnost situacije. Njegov bolesni um vidi samo novac i materjalnu korist u svemu. Pokušava da privuče pažnju svojim lupetanjima, a u stvari postaje smešan.