NIŠLIJE ODUŠEVLJENE AKCIJOM ČASOPISA BORBA

Autor: Republika

Vesti

21.05.2021

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U petak, 21.maja održana je još jedna u nizu dobro poznatih Borbinih akcija.

RepublikaFoto: liveproduction

Naime, ekipa redakcije časopisa Borba posetila je Niš, obzirom da je u majskom broju rubriku Borba za durbin krasila upravo reportaža o znamenitostima i lepotama ovog grada.

I ovoga puta akciju smo započeli na glavnom trgu deleći besplatne primerke časopisa, i na veliko oduševljenje redakcije, za nepunih sat vremena podeljeno je više od hiljadu primeraka. Nišlije su zdusno prilazile i uzimale primerke, prisećajući se imena koje život znači.

RepublikaFoto: liveproduction

Doček ekipe Borbe upriličio je predstavnik Kulturnog centra Niša Goran Stanković, koji nam je tom prilikom otkrio planove za budućnost ove ustanove. Borba je u kolaboraciji sa Večernjim Novostima i izdavačkom kućom Vukotić media, Kulturnom centru u Nišu poklonila 99 knjiga, koje je sa zahvalnošću prihvatio gospodin Stanković. U kasnijem razgovoru, Stanković nam je otkrio da KC Niš i sam organizuje sajam knjiga, te da je ovo za njih bio vrlo prigodan poklon.

Dobrodošlicu nam je poželeo i predstavnik Turističke organizacije Niša navodeći da je ovo grad za koji ne treba osmišljavati legende kako bismo ga učinili zanimljivim, već je grad koji sam za sebe kazuje, grad živih legenda. Da bi se grad Niš i njegove znamenitosti doživele na pravi način, najbolje je da se u celosti obiđe, a Turistička organizacija Niša onima koji žele da saznaju nešto više o ovom čarobnom gradu biće uvek na raspolaganju, stoji u saopštenju.

RepublikaFoto: liveproduction

Veliko iznenađenje i čast ekipe redakcije Borba pričinilo je poznanstvo sa bivšim ,"borbašem” Žarkom Ristićem, koji nas je raširenih ruku dočekao u majici sa natpisom "Život je… Borba” i željom da sa nama podeli sva svoja iskustva novinarskog zanata.

- Današnja Borba se bavi potpuno novim temama kao što su turizam, moda, stari zanati, umetnost, obrazovanje… Smatram da je Srbija prepuna ovakvih tema ali im se ne posvećuje dovoljno pažnje i upravo one treba da se bore za svoje mesto, i to je naš doprinos - rekao je direktor Andrija Jorgić.

Upravo takve autentične, interesantne i nesvakidašnje priče i ljudi sa kojima se susrećemo na sada našim već poznatim akcijama po Srbiji, Borbu čine boljom, sadržajnijom , a ekipu entuzijastičnijom da nastavi sa svojim poduhvatima!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading