(FOTO) EKIPA BORBE U BORBI PROTIV KORONE!

Autor: Republika.rs

Vesti

18.05.2021

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa redakcije časopisa Borba, u punom sastavu vakcinisana je u Domu zgravlja Stari grad, kako bi, s obzirom na to da je vakcinacija na dobrovoljnoj bazi, poslužila kao primer odgovornosti i dala svoj doprinos kolektivnoj imunizaciji u borbi protiv korona virusa.

RepublikaFoto: Borba

Na ovaj način učestvovali smo u suzbijanju pandemije, a kao društveno odgovorna institucija apelujemo na sve građane koji nisu vakcinisani, da to i učine, kako bismo u što kraćem vremenskom periodu mogli da se vratimo normalnom i lagodnom životu i svim onim aktivnostima koje su nam zbog virusa bile onemogućene.

Ukoliko vam nedostaju odlasci u pozorišta, muzeje, na putovanja, u kupovinu i duge šetnje bez straha za sebe i svoje bližnje, imunizacija je najdelotvornija i najvrednija stvar koju možete da učinite za sve kako bismo zajedno bili korak bliže kraju pandemije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading