RATOVI, NAROD NA ULICAMA, POPLAVE, ERUPCIJE VUKLANA: Najpoznatiji vidovnjaci o tome šta nas čeka 2021! OVAKO ĆE BITI U SRBIJI I SVETU

Autor: Republika

Vesti

10.01.2021

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U emisiji "Posle ručka" na Hepi TV okupili su se poznati beli magovi, vidovnjaci i astrolozi kako bi objavili narodu šta ih čeka posle užasne 2020. godine.

Foto: printscreen/TV Happy
Beli magovi Lav Geršman i Neđo

Ušli smo u 2021. godinu, iščekujući šta će nam novo doneti. Posle užasne 2020. godine, pitamo se da li može gore. Poznati vidovnjaci i astrolozi su dali odgovore koje mnoge zanimaju, komentarišući situaciju u SAD i globalno:

Magista bele magije LaV Geršman tvrdi da je ova godina presudna za ljudski rod da, te da mora da se trgne kako bi sprečio monstruoznu 2022. godinu:

- Njima se sve to dešava što i nama i Rusima i Belorusima,...Mi imamo naših problema puna kapa. Čerčil je rekao: "Šta treba uraditi da se uništi zemlja - uništi seljaka", 2022. nas čeka opasna godina po čovečanstvo. Vreme je da narod shvati šta se dešava i da se promeni, ako ovako nastavi, loše se piše. Po moji podacima, Interpol sada počinje istragu sa povezivanjem SZO sa kriminalom - istakao je Lav Geršman.

Vidovnjakinja Šeherezada je u svojim vizijama naglasila nemire i poplave u svetu i kod nas:

- Novi talas migranata i to će dovesti do nemira sa lokalnim stanovništvom zbog ekonomskog pada. Ljudi će izlaziti na ulice. Biće u AMerici i drugim zemljama. Biće poplava, kod nas će se Sava izliti, trebalo bi pojačati te brane. Biće još zemljotresa, klimatskih promena...Kod nas se može desiti do oktobra da budu neki protesti sporadično. neće biti katastrofe. Biće mnogo bolja nego prošla. Bajden neće biti dugo na vlasti, otići će prirodnim putem. Za godinu dana će se smeniti njih troje,a posle Bajdena će žena biti predsednik - izjavila je Šeherzada.

Čuveni vidovnjak Neđo je naglasio da će doći do rata:

- Doći će do rata. Problem će biti Turska, Kina, pokušaće nešto sa Rusijom, ali atomskog rata neće biti. Proradiće vulkani, biće zemljotresa, ali će Srbija biti mirna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading