Кomunalno opremanje Nove Pazove: Pokrajinski sekretar obišao radove na kanalizacionoj i vodovodnoj mreži

Autor: Republika

Vesti

06.12.2019

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Vuk Radojević i predsednik Opštine Stara Pazova Đorđe Radinović sa saradnicima, početkom decembra, obišli su radove na izgradnji sekundarne kanalizacione mreže i radove na rekonstrukciji vodovodne mreže (zameni azbestnih cevi) u Novoj Pazovi.

RepublikaFoto: Promo foto/Pazovačka revija
Vuk Radojević, Đorđe Radinović i  Miloš Grković

Opština Stara Pazova je u 2019. godini čvrsto opredeljena da investira u vodovodnu i kanalizacionu mrežu na teritoriji Nove Pazove i pokrajinski sekretarijat je to prepoznao i finansijski podržao, tako da se ovi radovi finansiraju sredstvima Opštine Stara Pazova i Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo. U toku su radovi na izgradnji sekundarne kanalizacione mreže u ulicama Vojvođanska, Poljski put i Pinkijeva, a radi se i rekonstrukcija vodovodne mreže od postojećih izvorišta u Novoj Pazovi duž ulice Vojvode Putnika i završava se u Кnez Mihailovoj.

RepublikaFoto: Promo foto/Pazovačka revija
Obilazak radova

Pokrajinski sekretar Vuk Radojević je tom prilikom najavio potpisivanje novog ugovora za rekonstrukciju vodovodne mreže u ulici Miloša Obilića, čija je ukupna vrednost radova oko 25,5 miliona dinara. U 2019.godini potpisana su četiri ugovora u vrednosti od 100 miliona dinara za vodovodnu i kanalizacionu mrežu u Novoj Pazovi. Đorđe Radinović je tom prilikom rekao da se sledeće godine nastavlja sa radovima, i da će se rešavati problem bloka 9 u Novoj Pazovi. Realizacijom ovih projekata rešiće se dugogodišnji vodovodni i kanalizacioni problemi u Novoj Pazovi.

STAVOVI IZNETI U PODRŽANOM MEDIJSKOM PROJEKTU NUŽNO NE IZRAŽAVAJU STAVOVE OPŠTINE STARA PAZOVA

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
123

07.12.2019 16:29

A to sto u Boska Buhe ulici godinama plivaju ljudi u vodi nema veze, bitno da se zamazu oci gradjanima.