(VIDEO) Vesić ponosan što su Kinezi deo Beograda

Autor:

Vesti

18.01.2020

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponosni smo što postaju deo našeg drutšva i postaju deo Beograda i što polako daju svoj doprinos razvoju našeg grada - naveo je zamenik gradonačelnika Beograda.

RepublikaFoto: facebook.com/Goran Vesić
Goran Vesić sa Čen Bo i Rasimom Ljajićem

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić čestitao je kinesku Novu godinu, kako je rekao, kineskim prijateljima. On je istakao i saradnju Srbije i Kine koju, naveo je, najboljim ličnim odnosima trasiraju predsednici Aleksandar Vučić i Si Đinping.

Vesić je dodao i da je ponosan na to što je Beograd Kinezima koji žive u njemu postao druga kuća.

- Kinezi u Srbiji i u Beogradu mogu da se osećaju kao u svojoj drugoj domovini. Ponosni smo što postaju deo našeg drutšva i postaju deo Beograda i što polako daju svoj doprinos razvoju našeg grada. Zato našim kineskim prijateljima sa ponosom, u ime grada Beograda, čestitam kinesku Novu godinu. Slavićemo je zajedno, kao što su oni slavili sa nama Srpsku i međunarodnu Novu godinu. Zajedno ćemo nastaviti da radimo za naš grad i našu zemlju, jer kao što sam rekao ovaj grad je druga kuća za Kineze koji žive ovde - rekao je Vesić u videu na Fejsbuku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading