KUD BAŠ SAD? Partizan saznao LOŠU vest pred nastavak Evrokupa!

Autor:

Sport

01.11.2020

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Težak posao čeka crno-bele.

RepublikaFoto: Starsport
Igrači Partizana

Košarkaši Partizana u sredu od 20:30 časova dočekuju Huventud u dvorani "Ranko Žeravica", a španski tim je pružio fenomenalnu partiju protiv Estudijantesa u sklopu 9. kola ACB lige.

Tim iz Badalone je trijumfovao sa 97:70 i pokazao da će biti krupan zalogaj za crno-bele koji su u subotu uveče doživeli poraz od Igokee u ABA ligi, treći ovosezonski na Jadranu, i to nakon produžetka.

Već posle prvog poluvremena sve je praktično bilo rešeno, Huventud je vodio sa 51:33 i u nastavku je rutinski završio posao i dodatno uvećao razliku.

Ante Tomić je bio najbolji u pobedničkoj ekipi sa 17 poena i osam skokova, a Slovak Brodzijanski je uz 17 poena dodao i četiri uhvaćene lopte. Šveđanin Birgander je takođe bio zapažen sa 14 poena i pet skokova.

Kod gostiju izdvojio se naš Aleksa Avramović sa 18 poena, tri asistencije i dva skoka, a Aleksandar Cvetković je meč završio sa tri poena i dve asistencije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading