DA LI ZBOG OVOGA POSRĆE PARTIZAN? Lazić OTVORIO DUŠU posle poraza od Igokee!

Autor:

Sport

31.10.2020

22:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se privremeni strateg crno-belih nakon neuspeha na Jadranu.

RepublikaFoto: Starsport
Privremeno rešenje na klupi Partizana, Milivoje Lazić

Košarkaši Partizana poraženi su od Igokee nakon produžetka u 5. kolu ABA lige, a crno-bele je sa klupe u Laktašima predvodio Milivoje Lazić. On smatra da igrači "parnog valjka" nisu uspeli da poprave stvari na parketu u odnosu na prethodne mečeva za veoma kratko vreme, a čestitao je domaćima na zasluženoj pobedi.

– Sve čestitke Igokei na igri i na pobedi. Za ovo kratko vreme tokom kojeg se desila ova promena, probali smo da uspostavimo kontrolu u nekim principima koji su postavljeni u prethodnih nekoliko meseci. Međutim, ponovo se pokazala slabost u poslednjih nekoliko minuta, naročito gde na preuzimanje i atipičnu čvršću odbranu nismo odreagovali kako treba. Veći deo utakmice nismo imali sreće, s obzirom da je bilo dosta nekih nepredviđenih okolnosti poput faulova u napadu, nesportskih i dosta promašenih zicera, uz kvalitetnu odbranu – rekao je Lazić posle meča i dodao:

– Igokea je jako kvalitetno šutirala i ubacila neke teške šuteve preko ruke uz zvuk sirene. Dosta lopti su pokupili i bili jako borbeni. Mi smo u određenom momentu tome parirali, ali su nas posle toga preskočili. Nemamo puno vremena za neki očaj. Čeka nas naredna utakmica i u što kraćem roku moramo da se saberemo i pripremimo. Imaćemo više vremena da radimo i da se dobro pripremimo za Huventud.

Podsetimo, Partizan je od početka sezone na deset utakmica u ABA ligi i Evrokupu upisao tek četiri pobede, a klub iz Humske intenzivno traga za Šćepanovićevim naslednikom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading