POSLE TRANSFERA KARIJERE: Stevanović već doživeo PONIŽENJE u Mančesteru!

Autor:

Sport

01.11.2020

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezapamćeno u Engleskoj.

RepublikaFoto: Starsport
Novi as Mančester sitija Filip Stevanović

Mladi reprezentativac Srbije Filip Stevanović od 1. januara i zvanično će postati igrač Mančester sitija, a zanimljivo se da se povodom tog transfera "građani" nisu ni oglasili.

Na njihovom zvaničnom sajtu, kao i na Tviter nalogu, nema ni reči o dovođenju Srbina, koji je plaćen oko 6,5 miliona evra. Sa druge strane, Partizan je obavestio javnost o sklopljenom poslu.

– FK Partizan ima zadovoljstvo da objavi da je postignut dogovor o transferu Filipa Stevanovića u Mančester Siti FK, u zimskom prelaznom roku 2021. godine. Transfer Filipa Stevanovića u jedan od najvećih evropskih klubova predstavlja značajnu potvrdu dobrog i napornog rada svih struktura kluba - naveli su crno-beli.

 

Stevanovićev prelazak u Siti nije odjeknuo ni u javnosti na Ostrvu, a tu informaciju prenelo je tek nekoliko lokalnih medija. Ipak, Filip će ostati u Humskoj do kraja sezone, kao pozajmljen igrač, a ostaje nam samo da se nadamo da će pokazati koliko zna i ume kada i zvanično zaigra na stadionu "Etihad".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading