REKLI SU DA SAM MATOR I PROPAO: Kakve reči Ibre posle DOMINACIJE! A Maldiniju je poručio OVO...

Autor:

Sport

01.11.2020

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan slavio u Udinama na krilima švedskog asa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Švedski napadač Zlatan Ibrahimović

Centarfor Milana Zlatan Ibrahimović sa golom i asistencijom bio je najzaslužniji za novi trijumf "rosonera"u Seriji A, ovoga puta nad Udinezeom (2:1).

- Dobar gol, ali najvažnije je da smo pobedili i da je vredeo tri boda. Pokazali smo da se držimo zajedno i kada ne ide. Svi smo veslali u istom ritmu. Svi želimo loptu kada smo u šansi i svih 11 misli da je u pravu. To je dobro. Znali smo da će biti teško jer su oni fizički jak tim. Bitno je da smo doneli tri boda kući - rekao je Ibra.

Uprkos sjajnoj statistici, Šveđanin veruje da može još bolje.

 

- Malo je to... Promašio sam neke penale i šanse koje je trebalo da dam. Tek se zagrevam. Pre nekoliko meseci su govorili da propadne svako ko se vrati u Milan pa da i mene čeka isto. Ali ja imam pravi mentalitet i nikad nisam izgubio strast. Nadmašio sam Ibrahimovića iz 2012. koji je bio star. Sada sam mlad. Zahvaljujem i saigračima koji mi pomažu. Imam 39 godina ali ne razmišljam o tome. To je samo broj. Za mene je bitno kako treniraš i kako igraš. A ja treniram mnogo i treniram jako. Zato imam top samopouzdanje.

On je imao poruku i za Paola Maldinija.

- Ako nastavim ovako, reći ću Paolu Maldiniju: ’Ako me ne potpišeš na još godinu dana, onda neću više ni da igram’. Kada sam došao pre šest meseci, Milan je želeo da mi ponudi duži ugovor ali ja sam tražio da bude samo na pola godine. Niko ne treba da bude nezadovoljan. Na kraju sezone ćemo videti kako stoje stvari i kako se osećam. Ne želim da budem teret Milanu - zaključio je Zlatan Ibrahimović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading