Frontmen Leksington benda progovorio o smrti menadžera: Ne mogu da prihvatim Borovu smrt!

Autor:

Zabava

02.11.2020

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Frontmen Leksington benda Bojan Vasković progovorio je o smrti prijatelja i menadžera Bora Lalevića, koji je izgubio životnu bitku u borbi sa koronom.

Foto: youtube.com/Novo jutro
Bojan Vasković

Pevač je otkrio da mu je najteži trenutak otkad je počela pandemija trenutak kada je ostao bez druga koji je preminuo od ovog opakog virusa.

On je dodao da se trudi da ne razmišlja previše o ovom gubitku, ali da je neizbežno da ga se često seti.

- Za nas je već osam meseci ovo čudno stanje jer nismo navikli na ovaj stil života, kao i na to što se ne viđamo. Proteklih 15 godina smo se viđali, u proseku, svaki drugi dan, ali šta da se radi. Kako svima, tako i nama. Ovu situaciju nismo želeli da shvatamo previše ozbiljno jer šta god da se desi mora i da prođe - rekao je Bojan, koji je istakao da i dalje ne može da dođe sebi zbog smrti menadžera:

RepublikaFoto: instagram.com/slobaradanovic
Bor Lalević

- Najteži momenat je bio kada nam je preminuo, pre svega, prijatelj Bor Lalević. Trudim se, da bi mi bilo lakše, da ne razmišljam mnogo, ali ne može čovek da pobegne. To je bilo relativno skoro, a prethodne dve godine smo bili nerazdvojni. Ne postoje reči koje bi sad objasnile neko stanje. To je sve život, pa moramo da idemo dalje - rekao je Vasković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading