OVO JE ISTINA OKO KANGE: Oglasila se Zvezde i RAZREŠILA SVE DILEME!

Autor:

Sport

05.04.2021

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavila se informacija da je Gelor Kanga kažnjen jer se nije na vreme vratio sa reprezentativne pauze prošle sedmice, i da neće biti u konkurenciji za tim protiv Partizana, ali crveno-beli su demantovali ove navode.

RepublikaFoto: Starsport
Gelor Kanga

On jeste kasnio jedan dan zbog problema sa letovima, ali ne svojom krivicom zbog čega nije kažnjen.

Kanga trenira najnormalnije sa ostatkom ekipe i biće u konkurenciji za utakmicu sa Partizanom, koja se igra u sredu od 18 časova na stadionu "Rajko Mitić", što su potvrdili iz Zvezde.

- Kanga jeste zakasnio sa povratkom iz reprezentacije, ali iz opravdanih razloga i neće snositi posledice. Zbog rigoroznih mera usled pandemije korona virusa avionske konekcije iz Afrike do Beograda su bile znatno otežane. Do te mere da iako čekiran na aerodromu u Parizu nije mogao da uđe u avion za Beograd zbog čega je kasnio sa povratkom. Trenirao je juče sa ekipom, treniraće i danas, a da li će biti u konkurenciji za tim odlučiće šef stručnog štaba Dejan Stanković.

Vezista već ima veliko iskustvo u večitom derbiju, a bio je i strelac za crveno-bele u onom 153. po redu koji je završen nerešenim rezultatom 1:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading