Zvezdinog "nasilnika" ČEKA DUGA PAUZA: FSS spremio DRAKONSKU KAZNU, Partizan ZAHTEVA još težu!

Autor:

Sport

22.10.2020

15:23 >> 15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posledice posle 163. večitog derbija tek sada dolaze na naplatu, pa "nasilnika" iz redova Crvene zvezde čeka poduga pauza.

RepublikaFoto: Starsport
Seku Sanogo mogao bi duže da odsustvuje sa terena posle crvenog kartona i neprimerenog ponašanja na 163. derbiju

Kontroverzni 163. derbi mogao bi da skupo košta i Partizan i Zvezdu.

Kako se navodi, crno-beli mogli bi da budu kažnjeni zbog propusta kao organizator meča, dok bi crveno-beli mogli da budu prekoreni zbog nepoštovanja protokola u suzbijanju virusa korona.

Nisu to jedine kazne koje slede učesnicima utakmice koja se posle svega završila 1:1, pa će Zvezda biti kažnjena sa 55.000 dinara zbog osam zarađenih žutih kartona, dok čoveka koji je povredio Sejdubu Sumu, Sanoga, čekaju potencijalno drastična mera.

 

 

 

Vezista iz Obale Slonovače odigrao je katastrofalan meč na stadionu Partizana, pa je najpre ozbiljnije povredio jednog od najboljih igrača Partizana, da bi u sudijskoj nadoknadi zaradio i drugi žuti karton.

Iako je i sama disciplinska komisija FSS odlučila da ovakvo ponašanje zaslužuje barem dva meča pauze, u taboru crno-belih nisu zadovoljni, pa su uložili žalbu u kojoj tvrde da je Sanogo namerno ubo Sumu u oko. Za sada je samo potvrđena suspenzija od dve utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading