ZVEZDIN VIJERI naoštren pred Hofenhajm: "Delije", BUDITE UZ NAS, JEDVA ČEKAM DA VAS UPOZNAM!

Autor:

Sport

21.10.2020

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi Italijan koji je zaigrao za Crvenu zvezdu, Dijego Falčineli, veoma je uzbuđen pred nastup njegove ekipe u Ligi Evrope.

RepublikaFoto: Starsport
Prvi Italijan u crveno-belom dresu smatra da Zvezda u Nemačkoj ima dobru priliku da na pravi način počne Ligu Evrope

Zvezda će u prvom okršaju grupe L odmeriti snage sa nemačkim Hofenhajmom. Falčineli je pred ovaj duel, blago rečeno, uzbuđen.

- Očekuje nas težak rival. Dobro su počeli sezonu, savladali su Bajern, ali su poslednja dva meča izgubili i verovatno traže novi pobednički put. Međutim, mi znamo šta se od nas očekuje i znamo šta su nam ciljevi. Svesni smo šta treba da uradimo, analizirali smo protivnika i verujemo da možemo do pozitivnog rezultata - istakao je energični špic.

U Zvezdi su ga, kako kaže, dočekali kao rođenog, pa se već posle mesec dana  oseća kao kod kuće.

- Mesec dana sam u Zvezdi, a utisci su mi već fenomenalni. Od samog dolaska ekipa me je prihvatila oberučki, svi su uz mene i pomažu, kako na terenu tako i van njega. U prethodnom periodu ostvarili smo rezultat za ponos, i dalje smo neporaženi u ligi, a sada sledi i evropski izazov, koji me veoma uzbuđuje - dodao je Falčineli.

RepublikaFoto: Starsport
Dijego Falčineli uzbuđen je za okršaj Zvezde i Hofenhajma

Za kraj se Italijan osvrnuo i navijačima Zvezde, kojima je poslao iskrenu poruku.

- Mnogo sam slušao o našim navijačima, gledao sam klipove na internetu i zaista jedva čekam da ih upoznam na terenu. Želim da osetim atmosferu koju prave zvezdaši. Sećam se kada sam igrao na Marakani pre nekoliko godina, tada sam ostao u neverici od navijanja. Želim tim ljudima da poručim da budu uz nas, iako neće biti na stadionu, jer nam njihova podrška mnogo znači, a mi ćemo dati sve od sebe da se svi radujemo na kraju - zaključio je Dijego Falčineli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading