MANEKENKA SE UBILA ZBOG LJUBAVI: Novi detalji samoubistva Marije Ćurčić

Autor: Republika

Hronika

13.11.2018

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Ćurčić (25), voditeljka i model, ćerka novinarke "Al Džazire" i nekada "Studija B", An Mari Alves Ćurčić i muzičara "Del Arno benda" Đorđa Čurčića, u nedelju 11. novembra oko 23 časa izvršila je samoubistvo u iznajmljenom stanu u centru Beograda.

RepublikaFoto: youtube.com/Tuborg Open
Marija Ćurčić

Marija Ćurčić je nedvano raskinula dugogodišnju ljubnavnu vezu i taj raskid je veoma teko podnosila.

Nije ostavila oproštajno pismo, a njeni roditelji su van sebe jer njihova ćerka pred njima nije pokazivala da ima bilo kakve probleme koji bi je naveli na samoubiostvo. Beživotno Marijino telo, pronašli su upravo njeni roditelji, zajedno sa policijom, koju su sami pozvali, jer se Marija dva dana nije javljala na telefon. Marija ima i mlađu rođenu sestru, koja je van sebe od boli.

Kako "Alo!" saznaje, Marija Ćurčić je nedvano raskinula dugogodišnju ljubnavnu vezu i taj raskid je veoma teko podnosila.

Nije ostavila oproštajno pismo, a njeni roditelji su van sebe jer njihova ćerka pred njima nije pokazivala da ima bilo kakve probleme koji bi je naveli na samoubiostvo. Beživotno Marijino telo, pronašli su upravo njeni roditelji, zajedno sa policijom, koju su sami pozvali, jer se Marija dva dana nije javljala na telefon. Marija ima i mlađu rođenu sestru, koja je van sebe od boli.

Marija je bila jedna od najpoznatijih beogradskih klaberki, model i devojka koju će svi pamtiti kao nasmejanu, veselu i uvek spremnu za provod. Bila je lepa i uspešna. Ova devojka egzotičnog izgleda studirala je odnose s javnošću na jednom privatnom fakultetu, a za sebe je govorila da je Afrosrpkinja. Rođena je 15.8.1993. bavila se novinarstvom, modelingom, a bila je i PR… Govorila je svojevremeno o svom teškom detinjstvu jer je kao devojčica imala poteškoća da kao drugačija - sa kovržavom kosicom i tamnije puti, bude prihvaćena. Njen deda, otac An Mari Alves Ćurčić bio je ambasador Konga u Jugoslaviji i upoznao lepu Srpkinju kojom se oženio:

RepublikaFoto: instagram.com/__chocomuffin__

- Deda je bio ambasador, upoznao moju baku, koja je isto Srpkinja, tako je nastala moja mama - ispričala je nedavno Marija. 

Sa samo 17 godina na lokalnom MTV kanalu, Marija se oprobala se u ulozi voditeljke. Takođe je bila i promoter, organizator i gost mnogih gradskih dešavanja.

- MTV asistent pa onda voditelj i PR lice Exit festivala… Akcenat nam je na đuskanju i dobrom provodu, a ne na besomučnom selfiranju i poziranju što iz nedelje u nedelju sve veći broj ljudi ceni i ume da prepozna. Najveći san mi je da radim u muzičkoj industriji kao talent scout i menadžer u nekoj od vodećih svetskih muzičkih kuća. Zamišljam sebe kako idem po klubovima i barovima širom sveta u potrazi za svežim, fantastičnim DJ-evima i muzičarima. I da je moj dolazak u klub/bar pompezno najavljen upravo zbog potencijalnog „Yes“ sa moje strane" - govorila je nedavno Marija o svojim planovima.

Samo nedelju dana pre samoubistva, Marija je bila na jednom putovanju otkrila je za alo.rs, devojka koja je želela da ostane anonimna. Ćurčićeva se sa društvom provodila u Rumuniji i ništa nije slutilo na to da će posle nekoliko dana sebi oduzeti život.

- Upoznale smo se na putovanju u Brašovu za Noć veštica. Bila je veoma prijatna, zajedno smo se sa grupom provodile, đuskale na žurki, išle na izlete, obilazile dvorce Transilvanije... Pričala je o budućim putovanjima, spominjala neke nove avanture. Zaista me je šokirala vest o njenom samoubistvu! Ne mogu da verujem da je digla ruku na sebe! - priča izvor Alo.rs i dodaje da je Marija bila poznata kao neko ko je živeo život punim plućima:

- Marija je inače bila poznata kao neko ko je voleo život, provod... svako ko je izlazio po beogradskim klubovima, znao je to. I pre našeg upoznavanja na putovanju, viđala sam je po gradskim dešavanjima i uvek je delovala vesela i čila. I dalje ne mogu da verujem da je izvršila smoubistvo.

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading