HEROJ SA KOŠARA SE RAZNEO BOMBOM: Novi detalji tragedije u Sremčici

Autor: Republika

Hronika

05.07.2018

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Preradović (39) iz beogradskog naselja Sremčica, poginuo je juče kada je u njegovim rukama eksplodirala ručna bomba. Policijskom istragom je utvrđeno da je Dragan aktivirao "kašikaru" i na taj način izvršio samoubistvo.

RepublikaFoto: pixabay.com
Komšije prestravila detonacija

komšije nesrećnog Dragana, snažna detonacija ih je trgla oko 16.30 sati, a onda su ubrzo shvatili da se pred njima odigrava prava drama i borba za život.

- Istrčao sam bos na ulicu i ušao u komšijsko dvorište gde sam ispred kuće zatekao Dragana sa raznetom desnom rukom. Jedva je hodao i teturao se, pa sam mu prišao da mu pomognem, a on mi je rekao "Pusti me". Nekako sam ga savladao i položio na zemlju gde sam mu stegao ranu kaišem da zaustavim krvarenje, kada je kazao "E, Putine, majku ti j..., jel si sad zadovoljan?" - ispričao je za naš list Draganov komšija koji je prvi došao da mu pomogne i pokuša da mu spase život.

Susedi su odmah pozvali Hitnu pomoć, ali Draganu nije bilo spasa, preminuo je pre dolaska lekarske ekipe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading