SAOBRAĆAJKA KOD VELIKE PLANE: Teško povređena devojčica (11)!

Autor: alo.rs

Hronika

28.05.2018

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sudaru dva vozila kod Velike Plane u opštini Prokuplje, koji se dogodio sinoć oko 19:30 teže je povređena devojčica (11).

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Njeni roditelji, koji su bili u istom vozilu prošli su sa lakšim telesnim povredama, prenosi "Alo!".

U Doma zdravlja kažu da su se sve povređene osobe nalazile u vozilu koje se kretalo iz Velike Plane ka Prokuplju, dok je vozač automobila koji se kretao iz suprotnog smera prošao bez povreda.

- Muž i žena koji su bili na mestu vozača i suvozača su se žalili na povredu vrata, odnosno povredu kolena i zgloba i oni su prošli sa lakšim povredama, dok je devojčica koja je sedela na zadnjem sedištu zadobila povredu glave. Ona je hitno transportovana na Odeljenje urgentne medicine gde je nakon ukazane prve lekarske pomoći hitno transportovana u Bolnički centar Niš na dalje lečenje - kažu za "Alo!" u Domu zdravlja.

Ističu da je njihova ekipa Hitne pomoći odmah po pozivu intervenisala i ukazala lekarsku pomoć povređenima na licu mesta, a zatim ih transportovala do prokupačke bolnice.

Za sada je još uvek nejasno kako je došlo do ove saobraćajne nezgode, a policija je obavila uviđaj koji će utvrditi sve okolnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading