DOK SE KOSTA SPREMAO ZA KRVAVI PIR, RODITELJIMA REKAO JEZIVE STVARI - A NJIMA NI TO NIJE BILO ČUDNO! Kecmanovići i dalje ne priznaju svoje propuste - ove činjenice posebno šokiraju!

Autor: T.V.

Hronika

20.11.2023

12:39

Roditelji masovnog ubice nisu ni primetili da nešto nije u redu, iako su postali svesni promena tek nakon počinjenog masakra, dečak je roditelje uspeo da ubedi da "drži sve pod kontrolom".

DOK SE KOSTA SPREMAO ZA KRVAVI PIR, RODITELJIMA REKAO JEZIVE STVARI - A NJIMA NI TO NIJE BILO ČUDNO! Kecmanovići i dalje ne priznaju svoje propuste  - ove činjenice posebno šokiraju!

ST/Nikola Mutić, Facebook

Komentari (6)

Loading
Tanja

20.11.2023 14:52

Majci najmlađeg masovnog ubice na svetu je normalno bilo da letos sa ćerkom krene na more ,da renovira stan,da besramno radi u prosveti... Da cerka sipa domestos deci u sokove,nosi nož u školu... Da najmladji masovni ubica na svetu redovno ide u streljani,trenira da puca ko specijalac... Otac najmlađeg masovnog ubice na svetu da preti mejlovima školi,trenira sina da puca,vodi u streljanu...... Sad mi zbog njihove nemarnosti smo bez naše dece i cika Dragana.

Pablo

20.11.2023 18:45

@Tanja - @Tanja,ajde bre naporna si vise i smaras, jedno te isto ko papiga ponavljas!! Sta si se nakacila na Miljanu toliko, ajde bre smiri se!

Ira

24.11.2023 12:29

@Pablo - Pablo, kako moze zena da se smiri kad joj je ubijeno dete i zasto ste vi uznemireni?Gledajte vi kako da smirite sebe, a nesrecne roditelje ostavite na miru.

Antea

20.11.2023 18:53

Sve ovo sto ste izneli, je normalno za dete od 13 god, koje je u pubertetu, i sva deca njegovog uzrasta to rade, zakljucsvaju se u kupatilo, smetaju im mlađa braca i sestre, i sve ostalo!! Sta je tu sad toliko cudno i extremno sti ste naveli!!?? Da su roditelji znali sta ce da uradi, reagirali bi, a i svi su rekkli da je KK bio, mirno, lepo vaspitan, kulturan, pomagao komsijama, povucen, nikad nikakav problem s njim nije bio do tog nesretnog dana, pa to su potvrdili i komsije, deca, nastavnici, poznanici, svi!! Sta se detetu od 13 god desilo u glavi, to je sad glavni problem, da se zna zasto, mads to ne umanjuje krivnju, ali mora se znati okidac tog zla!!

Tanja

20.11.2023 19:38

@Antea - Okidač,previše oružja, previše streljanje,obucavan da puca.. Nedostatak empatije,ljubavi,privrženosti,drugarstva,ljubomora...nesavrsenstvo,prosecnost..vaspitanje bahato poneo od kuće.

Bivša nastavnica

03.12.2023 17:56

Prosvetnim radnicima je u veoma teško da predoče roditeljima da misle da nešto možda nije u redu sa ponašanjem njihovog deteta. Na žalost, često je slučaj da roditeljima problematične dece ne može ni da se priđe, jer su i sami na neki način problematični, i skoro pa uvek uzročnici problematičnog ponašanja svoje dece. Nadam se da je ovo za nauk našem prosvetnom sistemu i da će se raditi na tome da se nastavnici pre svega bolje obuče za rad sa decom koja imaju poteškoće u učenju ili ponašanju, a i da će se uvesti dodatne procedure i sistemi koji će im pomoći u takvim procenama i osigurati da one budu objektivne.