ADVOKATI PORODICE KECMANOVIĆ ZAKAZALI VANREDNO OBRAĆANJE: Oglasiće se povodom optužnice za zločin u "Ribnikaru"

Autor:

Hronika

10.10.2023

14:46

Koferencija će biti održana Press centru Udruženja novinara Srbije, s početkom od 12 i 30 časova.

ADVOKATI PORODICE KECMANOVIĆ ZAKAZALI VANREDNO OBRAĆANJE: Oglasiće se povodom optužnice za zločin u "Ribnikaru"

Facebook

Komentari (7)

Loading
Tanja

10.10.2023 20:43

Kakva odbrana, roditelji najmladjeg masovnog ubice na svetu zele samo da izvrdaju,neodbranivog. Umesto da izjave saucesce,idu nq groblje nase dece oni bi da idu na more da brckaju nogice! Zasto najmladjeg masovnog ubice na svetu nisu ucili drugarstvu, toleranciji,da im dete nije ljubomorno na uspehe druge dece. Da ga lece a ne da ga uce da barata oruzjem. Toliko oruzje u stanu,stambenoj zgradi. Oruzjem od kuce nam je decu poubijao. Neodbranivo,samo mogu da vrdaju i prebacuju krivicu ....sramna odbrana roditelja najmladjeg masovnog ubice na svetu.

Katarina

11.10.2023 09:49

@Tanja - Tanja stvarno si bolesna ,a mogu slobodno reci i bezobrazna . Ženo draga otkud ti znaš tko je kome isao na groblje i izjavio sućut obitelji, te da isti nemaju pravo na odvjetnika. Ne opravdavam zločin , Kecmanovići su osuđeni i bez suda. Samo mogu reći kada ova priča krene pomalo u zaborav , Vi ćete se pomalo sobom početi zabavljati ako kontaš šta hocu da kažem.

Tanja

11.10.2023 11:22

@Katarina - Znam!Majka najmladjeg masovnog ubice na svetu je krenula na more,da brcka nogice sa cerkom, dok smo mi spremali pomen!

Rale

11.10.2023 08:31

Sunce bozije ovi pustise radoicica koji imao arsenal i jos pucao na slobodu a optuznica za ove ljude koji kolko vidim nisu pucali imao sve uredno al sta ces svega u ovoj zemlji ima zato ljudi sve manje i zive ovde al boli ga kurac oni kradu lakse

D63

11.10.2023 10:06

@Rale - Radičić, zdrav i prav, puca po susedima i ispada narodni heroj, a mali K.K., još uvek ni blizu formirana ličnost će zbog nepromišljenosti ceo život provesti 7 ludnici, a a otac 12 godina na robiji. Za majku ne mogu da verujem da će moći da je osude zbog traga DNK na čauri. Čudno je to...

Marijana

13.10.2023 22:23

Tanja je bolesna i nevaspitana???!!!U celoj priči bolesni i nevaspitani su Kecmanovići. Samo se priča o njihovim pravima i željama. A šta je sa željama i pravima, životima ubijene dece? Životi njihovih roditela su uništeni, znate li koliko snage čovek treba da ima nakon gubitka tako malog deteta da uopšte ustane iz kreveta?Možda su ta deca želela da se bave plesom, košarkom, muzikom,odbojkom, da crtaju, pišu, završavaju fakultete, budu roditelji. A sve to neće moći zato što jednom detetu nisu bili drugari već METE! Sram Vas bilo Katarina!

Ira

15.10.2023 21:39

Tanja, svaka Vam je kao Njegoseva! Hvala