PIJAN KAO ČEP! Bahati vozač koji je divljao na Novom Beogradu imao 2,4 promila alkohola u krvi!

Autor: Republika

Hronika

01.02.2021

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač automobila S.D. (35) koji je u nedelju na Novom Beogradu za 10 minuta izazvao nekoliko saobraćajnih nezgoda u kojima su povređene dve osobe, bio je pijan, pokazala je analiza krv

RepublikaFoto: Printskrin/Instagram/Moj Beograd

S.D. je imao više od 2,40 promila alkohola u organizmu, a još se čeka rezultat narko testa. Policija je uhapsila bahatog muškarca i on je trenutno u pritvoru, piše portal "Telegraf".

On se sumnjiči da je najpre na uglu ulica Omladinskih brigada i Bulevara Zorana Đinđića,  posle verbalnog konflikta u saobraćaju, zaustavio svoje vozilo iz kojeg su izašli dvojica muškaraca i počeli da skidaju registarske oznake na susednim vozilima.

Potom je, kako se sumnja, S. D. vozeći "pasat" unazad, oštetio dva automobila, nakon čega je, vozeći, napustio lice mesta.

On se sumnjiči i da je, prošavši kroz crvenu svetlosnu signalizaciju na semaforu, izazvao saobraćajnu nesreću na raskrsnici Narodnih heroja i Pariskih komuna, kada se sudario sa automobilom "opel astra". Tom prilikom povređen je vozač "opel astre" i jedna osoba iz automobila "folksvagen pasat".

Umalo je došlo do još jednog fizičkog obračuna, kada su pokušali da iz automobia u koji su udarili izvuku mladića pod izgovorom da im je oštetio auto. 

Na sreću, sukob je sprečen jer je na lice mesta došla policija, a, kako saznajemo, jedan od ovih mladića ušao je u fizičku obračun i sa pripadnicima policije.

Mladić koji je povređen u ovoj nezgodi je u svesnom stanju, ali ne može da pomeri vrat i ima bolove u ramenima. Najverovatnije je u pitanju povreda ključne kosti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading