Poznato ko je ubijeni muškarac na Novom Beogradu: Dovođen u vezu sa Šarcem, blizak škaljarcima

Autor: objektiv.rs, republika.rs

Hronika

12.11.2020

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac koji je danas popodne ubijen na Novom Beogradu je izvesni Bojan Mirković koji je član kriminalne grupe Jovičić Stefana zv. Zeka i blizak je OKG Škaljari.

RepublikaFoto: Republika
Foto: Ilustracija

Bojan se vraćao kući, a kada je ugledao napadača počeo je da beži ka stambenoj zgradi, ali ipak na kraju ga je napadač sustigao i upucao kod lifta.

Da podsetimo, Aleksandar Šarac je 17. oktobra posle podne teško ranjen na parkingu tržnog centra “Ušće” na Novom Beogradu, a preminuo je 26. oktobra od posledica ranjavanja.

Kako saznajemo, on se takođe dovodi i sa ubijenim Aleksandrom Šarcem koji je, kako se sumnja, bio član međunarodne pljačkaške bande “Pink panteri”.

Da podsetimo, na Novom Beogradu, u Ulici Đorđa Stanojevića danas oko 15.25 došlo je do pucnjave u kojoj je ubijen Bojan Mirković.

Za ubistvo Aleksandra Šarca osumnjičeni je Lazar I. (23) koji ima bogat kriminalni dosije, zbog takozvanih imovinskih krivičnih dela. Istražuje se i eventualna veza Lazara sa članovima kriminalne grupe koja deluje u regionu.

Foto: Republika.rs
Na mestu zločina

Preživeo tri napada

On je pre ubistva preživeo tri napada. Prvo je 2012. na njegovu kuću na Banovom brdu bačena bomba, a sličan pokušaj njegovog ubistva odigrao se i 2018. Tada je bačena bomba na kuću njegovog komšije, bivšeg košarkaša Partizana Vukašina Avdalovića, ali je utvrđeno da je reč o grešci i da je prava meta bio Šarac. Zatim je početkom 2019. plaćeni ubica Čaba Der likvidirao Šarčevog zeta Nebojšu Markovića ispred kuće na Banovom brdu. I tada je utvrđeno da je reč o grešci i da je prava meta bio Šarac.

Zbog svega toga Aleksandar je bio veoma oprezan i retko je išao na javna mesta. Vozio je blindirani “mercedes” i nosio je pancir, što je ubica najverovatnije znao, pa mu je pucao direktno u glavu 17. oktobra na parkingu tržnog centra. Šarac je odmah zatim prebačen u bolnicu, gde je devet dana kasnije preminuo.

U toku je istraga u kojoj treba da bude uhvaćen osumnjičeni i utvrđen motiv ubistva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading