KAVČANIN PRIZNAO: MUJOVIĆ došao u Kotor da UBIJE VUKOTIĆA!

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

22.10.2020

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikšićanin Petar Mujović priznao je inspektorima da je u Kotor došao da ubije Jovana Vukotića, navodnog vođu škaljarskog kriminalnog klana, pišu podgoričke Vijesti.

RepublikaFoto: vijesti online/Tanjug/AP
Jovan Vukotić

Pozivajući se na nezvanična saznanja iz vrha Uprave policije, podgorički dnevnik piše da je Mujović uhapšen juče oko 15.10 časova ispred kotorske policije, dok je sa pištoljem spremnim za upotrebu nadzirao Vukotića.

Uprkos priznanju da je spremao likvidaciju, navodi se, Mujovića terete samo za nedozvoljeno držanje oružja.

Iz UP su zvanično saopštili da je bezbednosno interesantno lice Mujović uhapšen u blizini službenog parking prostora Odeljenja bezbednosti Kotor.

Pojašnjavaju da su ga inspektori uočili da osmatra objekat i parking prostor, da su galegitimisali i da je kod njega pronađen pištolj u ilegalnom posedu, kao i mobilni telefon sa kripto zaštitom.

Policija je o tome obavestila višu državnu tužiteljku u Podgorici, koja je naložila da se P.M. liši slobode i da se protiv njega podnese krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading