SAMOUBISTVO KOD POŽAREVCA: Jednom ga spasli pucnja, drugi put SKOČIO KROZ PROZOR BOLNICE

Autor: blic.rs

Hronika

31.10.2017

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre nedelju dana lekari su uspeli da spasu čoveka koji je sebi pucao u grudi pištoljem za ubijanje svinja. Slučaj se dogodio u požarevačkom selu Brežane. Nakon toga, isti čovek je skočio sa prozora bolnice i tako izvršio samoubistvo.

RepublikaFoto: youtube.com/Opsta bolnica Pozarevac
Opšta bolnica u Požarevcu

- Saša I. je prošle nedelje u svojoj kući u Brežanu pucao sebi u grudi pištoljem za ubijanje svinja – kažu u požarevačkoj bolnici. – Tada smo, iako je bio životno ugrožen, uspeli da ga reanimiramo i bukvalno u poslednjem trenutku spasemo smrti.

Međutim, nakon što se malo oporavio, muškarac je pričao ostalim pacijentima da neće odustati od namere da presudi sebi, ali su ga oni odvraćali od toga.

- Govorio je da ne zaslužuje da živi i da će se ubiti – nastavlja sagovornik iz požarevačke bolnice.

Sa odeljenja hirurgije, gde se oporavljao od povreda nanentih pištoljem za ubijanje svinja, Saša se danas iskrao do odeljenja urologije.

- Ušao je u prostoriju gde je bila garderoba. Otvorio je prozor, stao na sims i sa visine od desetak metara bacio se kroz prozor. Pao je pravo na glavu i ponovo zadobio teške telesne povrede opasne po život – nastavlja sagovornik.

Jauk kada je pacijent pao na beton čuli su zaposleni u bolnici i, kada su istrčali napolje, zatekli su Sašu I. u lokvi krvi.

Ustanovljeno je da je zadobio teške povrede glave. Odmah je podvrgnut neurohirurškoj intervenciji, ali lekari ovaj put nisu uspeli da ga spasu.

Motiv zašto je Saša I. pokušavao sebi pokušavao da oduzme život nije poznat, a on za sobom nije ostavio oproštajno pismo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading