DRAGIŠA VIŠE NEĆE DA ĆUTI O MONSTRUMU: Jelena je Miloševe batine trpela 20 godina, najviše ju je tukao dok je bila trudna

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena je Miloševe batine trpela 20 godina. Najviše ju je tukao dok je bila trudna jer je čuo da neće roditi sina.

RepublikaFoto: facebook.com
Jelena i Miloš dok su bli u braku

Ovako za Srpski telegraf priča Dragiša Radomirović (48), kojeg je u utorak uveče u Bečnju sa suprugom Jelenom (35) pokušao da ubije njen bivši muž Miloš J. (47). On je na njih naleteo kombijem dok su šetali ulicom, a Jelena je prošla sa teškim prelomom butne kosti, dok je Radiši nagnječeno stopalo.

Nesrećna žena nalazi se u Opštoj bolnici Čačak, gde čeka prebacivanje u novosadsku bolnicu na operaciju, a njen bivši suprug nalazi se u pritvoru.

- Mi smo se uzeli 9. avgusta i ona već neko vreme živi sa mnom. Tek nedavno sam saznao od majke, kojoj je Jelena ispričala, kakav je pakao prošla sa Milošem. I kada je došla kod mene, rekla mi je da se plaši da će je ubiti, dok su njihove tri ćerke ostale da žive sa njim - priča Dragiša Radomirović za naš list i dodaje i da je njegov sin posebno zavoleo maćehu iako je u januaru ostao bez majke, koja je izgubila bitku sa kancerom, ali je svog supruga zamolila da se opet oženi.

RepublikaFoto: facebook.com
Dragiša Radomirović

On kaže da je Jelena, nakon kobne večeri u kojoj je Miloš pokušao da ih ubije kombijem, prvi put ispričala policiji kakvo je sve zlostavljanje trpela dve decenije, kao i da joj je bilo najteže dok je bila trudna.

- Kada je drugi put zatrudnela i Miloš je čuo da opet nosi ćerku, krvnički ju je udarao po stomaku, a to je uradio i kada je treći put bila u drugom stanju sa ženskim detetom. Nije smela pre da ga prijavi jer se bojala da će je ubiti, a u januaru ju je izbacio iz auta ispred policijske stanice u Mrčajevcima, pa mu se ona ipak vratila. Nedavno me je poslušala i dala otkaz u prodavnici, kako ne bi nikada mogao da je prati dok ide na posao. Govorila mi je i da ja ne idem sam ulicom. On nije čovek, već monstrum koji ne sme da ima decu, već da ga zatvore i nikada ne puste - ističe utučeni Radomirović.

Šipkom me napao pred svojim ćerkama

Dragiša nam je ispričao da ga je Miloš pre desetak dana napao šipkom u Mrčajevcima i da ga je tada prvi put prijavio policiji za pokušaj ubistva.

- Seo sam u kola nakon kupovine, a onda se pojavio on i zamahnuo šipkom preko otvorenog prozora ka meni. Zatim mi je blokirao vrata da ne bih izašao, a kada sam uspeo, hteo sam pošteno da se potučem sa njim. Međutim, našla se tu moja prijateljica koja mi je skrenula pažnju da su tu njegove ćerke i da ne radim to pred njima, pa sam je poslušao. Poveo je decu da gledaju kako pokušava da ubije čoveka. Čuo sam i da su mu nedavno zaplenili neko oružje - naglasio je Jelenin suprug.

Kada su pre nekog vremena odnosi između Miloša i Jelene došli do neizdržive tačke, on je njoj rekao da ima pet dana da napusti kuću, a najstarija ćerka ju je zamolila da kada krene pobegne preko dana kako bi bila bezbednija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading