Otkriveno zašto je đak nasrnuo na direktora škole: Ovo je prosvetar kojeg je dečak (14) gađao sedištem bicikla!

Autor: Republika

Hronika

17.10.2019

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učenik osmog razreda Osnovne škole "Jovan Jovanović Zmaj" L. S. (14) napao je u učionici direktora te škole Zorana Đurića (58) u Sremskoj Mirovici i udario sedištem od bicikla u glavu.

RepublikaFoto: youtube.com/Sremska Mitrovica Ozon Media
Zoran Đurić

- Oko 9 sati učenik osmog razreda L. S. u učionici škole fizički je napao direktora u trenutku kada je ovaj obilazio nastavu po razredima. Prvo ga je pogodio sedištem od bicikla u glavu, a potom mu je zadao više udaraca u glavu. Direktor je nakon toga prevezen u Hitnu pomoć. Napadu je prethodila opomena direktora koji je L. S. reako da ne može da jede u učionici nego da za to postoji vreme i mesto, na šta je učenik izašao iz učionice doneo sedište od bicikla i počeo da udara direktora - sazanje se nezvanično u ovoj školi.

Iz policije u Sremskoj Mitrovici su potvrdili da se slučaj dogodio, ali da zbog osetljivosti slučaja ne daju detaljnije izjave jer se radi o maloletniku. Kako su rekli, utvrđuje se šta se tačno desilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading