Ivana izlazi iz bolnice: Ne vraća se kući, evo ko će joj pružiti utočište

Autor: Telegraf, Republika

Hronika

19.03.2019

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lekari Instituta za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici odlučili su da danas otpuste na kućno lečenje Ivanu Filipoviću, potvrdio je za medije njen rođeni brat Ivan. Radosnu vest mu je sestra javila telefonom oko 13 sati.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Ivana Filipović: Preživela torturu

- Ivana je dobro i danas će izaći iz bolnice. Snimanja i analize koje su juče obavljene su potvrdili da je njeno zdravstveno stanje dobro i da se potpuno oporavila. Zakazali su joj kontolu krajem ove sedmice i vađenje konaca - radostan je Ivan što je konačno stigla najlepša vest.

Uzbuđeni su i majka Slađana i otac Dragan koji su se, nakon što im je Ivana javila da su lekari odlučili da izađe iz bolnice, na brzinu spakovali i otputovali u Sremsku Kamenicu.

Ivanu, međutim, neće dovesti kući u Banovo Polje, što je ražalostilo baku Nevenu, koja unuku još ni jednom nije videla nakon što je prošlog utorka pretučena i smeštena u bolnicu.

- Ivana je predložila da do prvog kontrolnog pregleda bude u Novom Sadu kod drugarice Ljubice, da ne dolazi u selo pa opet putuje u Kamenicu za tri-četiri dana. Posle toga će doći kući - dodaje Ivan.

DRUGARICA JE BILA IVANIN SPASILAC KADA JE BILO NAJTEŽE

Inače, ova drugarica je pomogla Ivani nakon zastrašujuće scene koju je zatekla u stanu u Kosovskoj.

- Dođi kod mene, Đorđe me pretukao - bilo je jedino što je teško uspela da progovori Ivana.

Na podlakticama i na vratu je imala vidljive opekotine od pegle.

- Kada sam ušla u stan, zapanjila sam se i šokirala prizorom. Krvi je bilo svuda, na podu, na krevetu, na stolu... Ivana je ležala na krevetu, u krvi, nije mogla da se pomeri, teško je disala, a govorila skoro nečujno i veoma teško. Rekla mi je da ju je, čupao za kosu, tukao svuda po telu rukama i nogama i svim što je dohvatio, bacao po stanu, stavljao vrelu peglu na telo -  priča Ivanina najbolja drugarica.

Prestravljene i u paničnom strahu ipak su obe uspele da se priberu i pobegnu iz stana pre nego što se Đorđe vratio. Taksijem su se uputile u Urgentni centar gde su znale da će dobiti pomoć i ni slutile nisu da će se drama tamo nastaviti.

Podsetimo, Ivana je danima bila u teškom stanju u bolnici, nakon što ju je dečko Đorđe Lacković pretukao.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading