OBRAČUN U GRADSKOM PREVOZU: Sirijac pretukao vozača autobusa

Autor:

Hronika

21.08.2017

21:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija traga za Sirijcem Zakerom A. (27), sinom doktora zaposlenog u ambasadi Libije, koji se tereti da je pretukao Nebojšu V. (53), vozača autobusa na liniji 20.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Sirijac pretukao vozača GSP-a/Foto: Ilustracija

Obračun se dogodio u nedelju oko 17 sati u Velikom Mokrom Lugu, a brutalnom prebijanju prethodio je incident između vozača i zasad neidentifikovane devojke koja nije želela da napusti vozilo.

Nastavio vožnju

Kako Srpski telegraf saznaje, vozač autobusa došao je do okretnice i zamolio putnike da izađu iz vozila. Međutim, jedna putnica mu se usprotivila i odbila da napusti vozilo.

- Vozač ju je zamolio da izađe iz autobusa jer mora da se pripremi za novu vožnju. Devojka je tad postala drska i bezobrazna. Čak je i pretila Nebojši V. Vikala je: "Je l' znaš ti ko je moj tata", a potom je uzela mobilni telefon. Pozvala je nekog i požalila mu se na vozača. Kad je prekinula vezu, zapretila je vozaču: "Izudaraće te i ubiti moj otac, videćeš ti, pi*ko jedna" - kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Kako devojka nije želela da izađe iz autobusa, vozač je nastavio vožnju.

- Kad je stigao do stanice kod okretnice autobusa na liniji 18, iznenada ga je sustigao automobil u kojem je bio Zaker A. Napadač je utrčao u prevoz i pesnicama nasrnuo na Nebojšu V. Udario ga je više puta po glavi, da bi mu potom dobacio: "Zapamtićeš ti mene, videćeš šta će ti se desiti, govno jedno" - priča naš sagovornik.

Sigurnosne kamere

Devojka i njen "spasilac" Sirijac tad su izašli iz autobusa, seli u automobil i odvezli se.

- Na lice mesta ubrzo je stigla policija, a pomahnitali Sirijac identifikovan je na osnovu snimaka sigurnosnih kamera iz autobusa. Naime, kamere su zabeležile tablice automobila kojim je upravljao Zaker A., a koji se vodi na njegovog oca. Njegov otac inače je doktor i radi kao spoljni saradnik u ambasadi Libije - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Vozač autobusa Nebojša V. zadobio je lakše povrede, a protiv Sirijca će biti podneta krivična prijava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading