SRBIJA SE DAVI: Ronioci za mesec dana izvukli 20 tela!

Autor: Tanjug

Hronika

11.08.2017

11:01 >> 11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ronilačka jedinica Žandarmerije je od početka jula čak 20 puta intervenisala u izvlačenju utopljenika! Komandant ronilačke jedinice Aleksandar Kikoš apelovao je na građane da budu oprezni i svesni opasnosti kada se nalaze na rekama.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ronioci imaju pune ruke posla

Samo juče su ronioci imali posla u dva slučaja: kod Vrbasa i kod Požarevca.

- Nažalost, i pored brojnih apela i vežbi akcija spasavanja koje smo održali na teritoriji Srbije u cilju pokazivanja važnosti poštovanja reka, dešavaju se tragedije. U poslednjih mesec dana čak je 20 utopljenika izvađeno od strane policijskih službenika Ronilačke jedinice Žandarmerije, rekao je Kikoš.

On je istakao da je važno da građani budu svesni opasnosti na neuređenim kupalištima, ali i da vode više računa pre ulaska u vodu.

- Još jednom apelujemo da se ne koriste neuređena kupališta, ne konzumira alkohol pre ulaska u vodu i ne ulazi nepripremljeno u vodu, jer sve to može dovesti do tragičnog ishoda, naglasio je komandant Ronilačke jedinice Žandarmerije Aleksandra Kikoš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading