Potvrđena maksimalna kazna monstrumu koji je ubio i silovao malenu Anđu (3): Krvnik podneo sramnu žalbu, sud je odbacio!

Autor:

Hronika

02.08.2017

11:10 >> 11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U žalbi se navodi da je na suđenju došlo do niza propusta i da je zbog toga neophodno da se suđenje ponovi, kao i da se Vladica ne seća zločina jer je bio pijan.

RepublikaFoto: youtube.com/B92
Kada bude izašao iz zatvora imaće 68 godina

Vladica Rajković (28) iz sela Vratarnica, koji je zavio Srbiju u crno kada je ubio i silovao Anđelinu Stefanović (3) i ubio komšinicu Draganu Stanković (47) tražio je da se poništi prvostepena presuda i ponovo održi suđenje.

Monstrum tvrdi da je bilo mnogo propusta.

- Vladica Rajković se ne seća zločina jer je bio u stanju teškog pijanstva, a ne pripit kako je navedeno u dokazima. On je sam priznao da je neposredno pre zločina kojeg se ne seća, popio nekoliko litara špricera i više od pola litra rakije. Ali, njemu je krv na analizu uzeta tek 14 sati nakon zločina pa ispada da je on bio samo pripit. On je zapravo bio u stanju teškog pijanstva kada je silovao i ubio malu Anđelinu, tako da mu je uračunjivost bila znatno smanjena - navodilo se, između ostalog, u žalbi.

Na suđenju je Rajković izjavio da se uopšte ne seća momenata kada je zverski silovao i ubio malenu Anđelu, a da je nakon hapšenja sve priznao i potpisao "jer su ga policajci tukli".

Sud u Nišu je odbacio njegovu žalbu i potvrdio mu presudu od maksimalnih 40 godina zatvora. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading