Podignuta optužnica protiv monstruma koji su ostavili svoju tromesečnu bebu Mašu da umre od gladi: Ovoliko godina zatvora im preti!

Autor: Republika

Hronika

19.11.2018

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužilaštvo u Knjaževcu podiglo je optužnicu protiv roditelja tromesečne bebe Maše Đorđević iz Knjaževca jer je umrla od gladi. Darku i Milici, Mašinim roditeljima, preti kazna od jedne do osam godina zatvora.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Fotografija iz kuće u kojoj je beba živela i preminula

Vanbračni par Darko Đorđević (33) i Milica Janković (28) iz Knjaževca, kontaktirali su u februaru ove godine lekara u Knjaževcu, žaleći se da njihova beba "neće da jede".

Bebu su potom odveli lekaru koji je odmah, videvši dete, ustanovio da je dete preminulo, a nalazi obdukcije su kasnije pokazali da je smrt nastupila usled gladi. 

Obavešteni su policija i Centar za socijalni rad, koji su se odmah uputili u porodičnu kuću u kojoj je beba živela. Tamo je zatekla dvoje starije dece, Vuka (2) i Saru (3), koji su zbrinuti na Dečjoj klinici u Nišu. Oni su imali vidljive promrzline i ujede insekata, koji su sanirani u bolnici, piše blic.rs.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gogi G

19.11.2018 17:37

Kazna od 1 do 8 godina zatvora !? Pa ovo je teska sprdnja - nista bez 20 godina za oba "supruznika"